Hogyan oldanátok ezt meg? Ha valaki tud ír nekem egy olyan étrendet hogy ki lehessen hozni így? LEHETETLEN
Figyelt kérdés
van 20 csomag húsom a hütőben..vegyes csirke disznó levesnek való van krumplim fűszerem gyereknek kakaó tej cukor tea, van mosóporom mosogatószerem öblítőm , dilemmázok a pelenkán mert nem bírja nagyon rosz minőséget a bőre a jóra most nincs pénzem...kb marad 20 ezer ft om a hónapra hogy oldjam meg hogy mindennap tudjak főzni legyen egy ki gyümi a gyereknek..idáig ugy juottam el hogy van egy semmirekellő párom aki nem dolgozik hónapok ota.. sajnos ebbe az anyja döntött .. azt mondta hogy ad havi 50 ezret hogy ne menjen külföldre dolgozni mert csak ott lenne munkája.. könyörögtem hogy nem menjen mert nem stabil anyja van és tudtam hogy ez lesz.. eljött .. nem ad több pénz.... nem ment el a fia dolgozni most itt állunk a 50000 ft os gyedemmel 12000 csp.kal.. ebből megvettem a fentieket számlát fizettem és még a gyereknem nincs cipője most fürdésnél nézetm feltörte kicsi lábát.2011. jún. 2. 21:33
1/3 Alinaaa válasza:
Csak 1-2 tipp: kezd nokedli(kakao, tojás), kel, krumpliból főzelék, majd felváltva a husikat krumplival....
ez így elég nehéz, az mondjuk előny, hogy van husi a fagyon.
A párod semmi alkalmi melót nem tud? Segédmunkás? Neki is ki kéne venni a részét. meló kilátásban sincs? Elismerésem hogy bírod idegileg.
2/3 anonim válasza:
Olyan nincs h csak külföldön tud dolgozni,ha nem hajlandó munkát keresni,dobd ki!
3/3 anonim válasza:
hát az nem túl sok.a meglévő pénzből fizesd ki amit ki kell,és ami megmarad azt oszd el.próbálj csak a hűtőből lévő kajából főzni,és csak tejet kenyeret venni.természetesen cigi,meg ital ilyenkor azért érdemes le tenni ha cigizel,ha nem az még jobb.Most nem osztom az észt,hogy ilyen helyzetben miért kell egy családnak kívülálló tanácsát elfogadni,azt fel nem foghatom.a párod egy erős ember,és biztos itthon talál munkát,igy irány munkát keresni,akár segédmunkát is,mindegy,de a családot el kell tartani.cipőt most rá ér venni jó idő van,adj szandit a babádra.2 ezerért már tudsz venni akár a teszen is.A gyerek cuccait eladhatod ugyanitt,és az árából azt veszel ami épp kell.más ötlet sajnos nem jut eszembe.kitartás,reméljük csak átmeneti állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!