Ti hogy oldanátok meg?
Ha a nagyszülők valóban látni szeretnék az unokájukat, félretennék azt a fene nagy sértődöttségüket és vagy ők látogatnának meg benneteket, vagy nem vagdosnák a pofákat, ha te vinnéd hozzájuk.
Húú ez most nagyon felhúzott, mert anno amikor váltam pont ugyanez volt a felállás, annyi különbséggel, hogy két lányom van az egyik akkor 8 a másik 2 éves volt. Ráadásul nálunk apuka pattant meg és mégis rám haragudtak...
Ha a nagyszülők annyira szeretnék az unokát, akkor laszar.nák, hogy ki viszi oda hozzájuk.
De itt mindenképp az apának kellene intézkedni. Ő gyereke, az ő szülei meg a gyerekének a nagyszülei.
Már csak tudom. Nekem egy iszonyú gáz családom van, mindkét részről, de a gyerekek miatt mindig kibírjuk azt a pár órát.
Az a baj, hogy nem csak a nagyszülőktől fél, hanem az apjától is. Kinyitottam a kaput, megláttam a fiam az apja kezébe, a vörös kisírt szemeivel. Ilyennek még nem láttam. Ezért nem szivesen engedem el.
Nálunk is apuka lelépett, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Nagymama megvolt győződve, hogy nem a fiától van. Dns vizsgálat volt. De én voltam a rossz, mert megtartottam...
Teljesen megértelek. Nekem májusban lesz 3 éves a kislányom, fél éves korában lelépett az anyja, azóta se ő, se az ő szülei nem látták a gyereket. Az anyja le is mondott minden láthatósági jogáról, csak gyerektartást fizet.
Ha egyszer ő vagy a szülei eljönnének, két lábbal rúgdosnám ki őket, hogy mi van eddig nem kellett, most meg igen?
Ha nagyon erősködnek a láthatás miatt, akkor menj el te is a kisfiaddal és állítsd döntés elé őket, hogy vagy kibírják az együtlétet veled, míg náluk van a kicsi, vagy akkor ne lássák, mert ez így csak a kicsinek lesz rossz, hogy egy totál ismeretlen környezetben van olyan személyek körül, akiket nem ismer és nincs is olyan valaki a közelben, akit ismerhetne. Éppen ezért lenne jó, ha ilyenkor elkísérnéd, hogy fokozatosan, a te oltalmazó környezetedben ismerjedjen össze a család többi tagjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!