Baj lehet a tesóm kislányával? Úgy érzem, hogy valami nincsen rendben nála!
30 hónapos a kislány. Amikor kicsi volt, minden mozgásfejlődést későn csinált, mint az átlag.
A beszéde most is érthetetlen, alig van pár szó, amit értelmesen kimond, inkább csak babanyelven beszél, meg hangokat ad ki, miközben nyújtogatja a nyelvét ki.
Hallani sem akar a szobatisztaságról, még mindig, 100%osan pelusos.
Nálunk voltak pár órát (ritkán találkozunk, mert ők külföldön laknak), de a kislány úgy kezdte, h belépett és rögtön megtépte a kisfiam, megütötte az arcát (persze utána a kisfiam sem hagyta magát) Ha a kisfiam puszit akarta adni neki torka szakadtából sikított, ha játszani hívta sikított, a mesekönyvet ha a kisfiam elvette sikított, ha rászóltunk sikított, amíg itt voltak zengett a ház, már azt hittem megőrülök. Elvonult egyedül, ha a kisfiam utána ment és játszani akart volna vele, sikított. Aztán odament a tv-hez, volt nála két műanyag játék, és elkezdte ütni azokkal a képernyőt, és ezt élvezte. (Ja, mikor jöttünk hozzánk és ültünk a kocsiba, azt hittem h elaludt, de nem, hanem előre volt dőlve és mereven bámult maga elé hosszú percekig)
Aztán itthon az volt a hab a tortán, amikor nekiállt körbe-körbe menni, mint egy dilis ember. elég ijesztő volt. azt mondta az anyja, h ezt minden este csinálja.
Ti mit gondoltok?
Köszi a válaszokat! Hát bízom benne h nincsen baj, de elég kétséges a dolog. Lehet érezni a kislányon, h MÁS!
Státuszra nem járnak, mert elköltöztek külföldre és ott nem mennek. Kint jár közösségbe, de írta a tesóm, hogy úgy érzi h valami miatt nem szeretik és a kislány sem szeret menni (de muszáj,mert mindketten dolgoznak)Ő a nyelvi problémákra gondol, és arra fogja az egészet. De itthon akkor miért nem tud játszani az én gyerekemmel? Miért utasítja el?Látszik rajta h idegen helyen (pl nálunk, ahol egy évben 2x van) nem szeret lenni.
A sikítása nem hiszem h neveletlenségből fakadt mert lehetett érezni valamit a levegőben h valami nem oké. Nem tudom nektek pontosan elmagyarázni. és gondolhatjátok, hogy a férjemnek, aki nem foglalkozik úgy más gyerekével, is feltűnt, akkor tényleg elég feltünő és ijesztő volt a viselkedése.
Szeretnék segíteni, de nem tudom h hogyan kéne.
a pelusosságot is arra fogja a tesóm, h jajjj, kint nem elvárás, h vki 3 évesen szobatiszta legyen.... (tudom h nem elvárás, de azért a szervezetben a hormonok működnek, és a gyerekek elég nagy része 2-3 éves koruk között stabilan szobatiszták. és ha csak ez az egy ijesztő dolog lenne, nem is foglalkozna vele az ember, de itt azért többről van szó)
Nem tudom h hogyan venné a nővérem ha előállnék ezzel, nem együtt nőttünk fel, ezért nem tudom h hogyan kéne elindulnom. Lehet h csak vhogy rá kéne vezetnem, de nem tudom h hogyan kezdjek hozzá.
Remélem h nincsen baj, de szerintem is egy kivizsgálást megérne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!