Hogy csinálja, akinek nincsen segítsége? Ovis kérdés
Hát vannak megoldások, Nektek kell tudni, hogy mire van lehetőség.
1) olyan ovit választotok, ami a munkahelyedhez van közel.
2) 6 órába mész vissza
3) keresel segítséget, aki elhozza helyetted. Ez lehet barát/ismerős/rokon, vagy bébiszitter
El kell dönteni, hogy anyagi és egyéb szempontból mi éri meg jobban.
Nem egyszerű ez senkinek. Sok szervezést igényel. :o(
Vannak idősebb, megbízható, nyugdíjas hölgyek, akik felvállalják a "pótnagyi" szerepét. Persze ezt először kipróbálják azzal, hogy a kicsi "elfogadja-e", illetve, hogy a pótnagyi valóban ért-e a gyermek nyelvén. Ha símán összebarátkoznak, akkor a pótnagyi elmegy az oviba, suliba a csemetéért, hazaviszi, vagy el a különórára, játszik vele, vagy uzsit ad neki, amíg a szülők hazaérnek.
Ezek persze nem hirdetésre jönnek össze, hanem az ismerősöm, szomszédom, munkatársnőm mamája, barátnője, stb. akiben valóban meg lehet bízni. Ezek az idős hölgyek általában már magányosak, és az a pár száz, esetleg havi pár ezer forint jól jön nekik, és szívesen csinálják.
Beszélsz a munkáltatóddal és ha a férjed tudja reggel vinni, akkor kezdjél reggel fél órával korábban és fejezd be délután fél órával előbb a munkát odaérsz előbb.
Ne vedd ki az ebédszünetet, hanem dolgozd le már ott is nyersz fél órát, húsz percet.
Idegen emberekre nem bíznám örökmozgó rosszcsontomat. :)
A korai munkakezdés pedig elég szarul hangzik. :( Tudom, nem könnyű a helyzet, de azért nem szeretnék belepistulni.
A 6 órás munkaviszony jól hangzik, csak találjak ilyet. Meg gondolkoztam otthonról végezhető munkában is, de azt is nehéz találni. Más ötletem nincs.
"A korai munkakezdés pedig elég szarul hangzik. :( Tudom, nem könnyű a helyzet, de azért nem szeretnék belepistulni"
Valamit valamiért,én a gyerekemért akár bele is"pistulok"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!