2 éves státuszon a rajzolással kapcsolatban ennyi van: papírtól normális távolságot tart. Már annak örülni kell, ha ennyi idős korban normálisan fogja meg a ceruzát.
Az egyedül öltözés pedig a 4 éves státuszon van.
Nem értem az ilyen védőnőt, attól boldog, ha teljesen egészséges, normális gyermekek szüleit ijesztgetheti?!
Az enyém egyébként az 1 éves státuszon kérdezgetett ilyen hülyeségeket pl. hogy mesekönyvben felismeri-e az állatokat? Ja, persze még az óriás anakondát is felismeri, és meg is nevezi 1 évesen, hát ezek mekkora h...ék!
Nagycsoportos korában kell tudni kört rajzolni, de legkésőbb az iskola megkezdése előtt fél évvel...
Egy óvónő anyuka, akinek a másfél éves gyerekét szidta le a védőnő (akkor egy éves volt), hogy miért nem ejti tisztán az autót és az apát. Ő csak ató-t mond és AAAApa.
Az én fiam 3 éves múlt.Most rajzolta meg az első felismerhető rajzát, egy pálcika embert.Azt is csak úgy hogy egymás mellé feküdtünk 1-1 papírral és ceruzával.Lépésről lépésre mutattam neki a saját papíromon hogy mit rajzoljon és ő a sajátján utánozta.
Amúgy ha csak egyedül ül le rajzolni, akkor csak firkálgat.
Öltözés??A sapkát felveszi a papucsot felveszi és kb ennyi.Persze segít az öltözésben, nyújtja a kezét a pulcsi ujjába, de ennyi.
ma már több hasonló kérdést olvastam, és kezdek már ráparázni erre
2,5 éves a kisfiam, de ő egyáltalán nem tud öltözni vetkőzni egyedül, csak a zokniját húzza le :( szerintetek ez baj?
ja és hogy a kérdésre is válaszoljak, még ő sem tud szabályos kört rajzolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!