Másfél évesetekkel szoktatok már rajzolni? Rajzlapra színes ceruzával? Vagy mivel?
:)
Az én gyerekem ebből a szempontból "fura",mert soha semmit nem akart a füvön kívül a szájába venni.
Kisfiam 22 honapos van rajzszonyegunk amihez vizzel toltott tollak, ecset meg belyegzok jarnak es ezzel szokott neha muveszkedni. Ha befejezte megszarad a rajzszonyeg es masnap kezdheti elolrol. Egyelore 15-20 percig rajzolgat el. A belyegzokkel szeret kulombozo csillag meg felho alakzatokat nyomtatni. En ezt azert szeretem mert nem ken ossze vele semmit tehat ott tudom hagyni vele a szobaba mert csak sima viz amig en teszek veszek. Ha van idom leulni vele akkor olyan vastag tollal rajzolunk aminek egy nagy golyo a hegye amit nem tud benyomni vagy elhajlitani.
Kisfiam 1 eves kora ota bolcsis, ott 14 honapos koruk ota rajzolnak. Hoztam mar haza kezzel es festekkel keszult rajzot, zsirkretast, filctollasat, kulombozo szivacsbol kivagott figurakat martogattak festekbe es ezzel nyomtattak pappirra, csillamporos ragasztos rajzot is hoztam mar haza, rendes ceruzasat stb. Szoval barmivel rajzolhatnak mar szerintem ha az ember ott van melletuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!