Ti minden nap kijuttok levegőzni télen két évesetekkel?
Nálunk akkor van hiszti ha nem megyünk,pedig van hogy nagyon nincs hozzá kedvem. Általában délelőtt megyünk,de nekem nem okoz gondot ha sötétedéskor jutunk ki. Ma is így volt,ilyenkor csak sétálunk,a lányom imádja nézni a lámpákat és a fényeket.
Én délelőtt rendet rakok,főzni délután szoktam,bevásárolni a gyerekkel.
Az öltözködéssel nincs baj,tudja hogy megyünk ki,és szépen hagyja magát.
Igen, mindennap, pedig a 10 hósom még alszik is délelőtt a lakásban 1 órát.
Reggel takarítok, főzök 7-9között.
Majd 11-13 között kimegyünk egy órát.
3 éves és 10 hós gyerekek
a 2 gyerekes vagyok.
képzelheted, hogy nálunk mennyi idő és fáradtság az öltözés. 2 két fele megy. Leizzadok, de kiviszem őket. Mindkettőnek szüksége van rá.
Nem hogy minden nap egyszer, hanem délelőtt és délután is kint vagyunk, minimum 1-1,5 órát, de van hogy alkalmanként hármat is. Máshogy nem is lehet bírni vele (19 hós), ha kimarad az egyik "szellőztetés", már meglátszik rajta, nyűgös, anyás, lóg rajtam, nem találja a helyét.
Mondjuk nálunk sajnos/szerencsére nincs választás, ki kell menni ha esik ha fúj, az állatokat el kell látni (etetni, kiengedni/beengedni, fejni, trágyázni, almolni, tápot keverni, darálni, szénát hordani, van bőven tennivaló). Ha nagyon rossz az idő (szakadó esőben pl), akkor a gyerek kap gumicsizmát, vízhatlan nadrágot-kabátot, és próbáljuk rövidre fogni.
Az öltözést nem tudod valahogy érdekessé tenni számára? Vagy ha minden kötél szakad, akkor a hisztit figyelmen kívül hagyod, megfogod, felöltözteted akár tetszik akár nem, aztán uzsgyi kifelé, ott meg elfelejti hogy valójában nem is akart kimenni...
28 és 6 hónaposak a kisfiaim. Minden nap kimegyünk, kivéve ha az eső esik. Reggel 7-8 között kelünk. Kakaó a nagynak, nekem tejeskávé, cici+tápszer a kicsinek. felrakom az ebédet. Mi a naggyal reggelizünk. 10kor eszik a kicsi. 11kor lezárom az ebédet, öltözünk, és kimegyünk. Begyújtunk, aztán ha el lehet zárni a kazánt megyünk is sétálni. Kb fél 1 felé jövünk be, ebéd a naggyal és alvás. Van h én is alszom vele egy picit. Közben a kicsi alszik a babakocsiban, bent a lakásban, szerencsére le tudom annyira vetkőztetni h ne melegedjen be.
ehhez hozzá kell tennem h a lakás nem érdekel, akkor rakok rendet, amikor mindkettő alszik v ha a férjem hazajön. Nálam az az első, h a gyerekeket ellássam, legyen ebédünk, meleg legyen és a naggyal tudjak játszani, olvasni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!