Ti minden nap kijuttok levegőzni télen két évesetekkel?
Figyelt kérdés
Mivel csak délelőtt tudunk kimenni (este a sötétben nem szeretek, de néha azért akkor is megyünk), gyakorlatilag most az állt be, hogy minden másnap jutunk ki. Ha kimegyünk, semmit nem tudok csinálni délelőtt. Azon kívül dackorszakba érkeztünk, és mindkettőnknek rettentően idegőrlő az el- és hazaindulás, de főleg az előbbi, a hosszadalmas öltözködés miatt. Születésétől fogva egészen őszig minden nap mentem vele, de most feladtam. Ez nagy baj?
Hát köszi, akkor megerőltetem magam egy kicsit.. Nálunk itthon jól elvan, ha nem megyünk ki, inkább annyi van, hogy nehezen alszik el este, de az akkor is van, ha kimegyünk. Egy héten két délelőtt dolgozom, akkor az apja van vele, aki még nálam is lustább kimenni vele. Ilyenkor tényleg csak az esti sötétség marad. Tisztában vagyok vele, hogy amatőr vagyok a többgyerekes anyukákhoz képest, egyetlen mentségem, hogy ez a dacosság már nagyon fáraszt. MINDEN, amit csinálunk egyenként min. 10 percig tart, vagy jön az ordítás. Pelenkázástól kezdve, kézmosáson át az utolsó ruhadarabig egyenként. Szóval néha könnyebb hagyni, hagy szöszöljön itthon. Na mindegy. Köszi mégegyszer.
2012. jan. 3. 23:18
12/15 anonim válasza:
9es vagyok. Nekem is nagyon dacos a nagyfiam. De muszáj határozottnak lenni. Én többször megcsináltam már azt h mi a picivel felöltöztünk, ő csak azt hajtogatta h nem jön. Kiléptünk az ajtón, becsuktam, már kopogott is belülről, h ő is jönni akar...2 perc alatt felöltöztünk, mindjárt meg is gondolta magát.
2012. jan. 3. 23:58
13/15 anonim válasza:
5-6 vagyok.
az én 3 évesem nagyon gáz. A játszótér réme, mégis kimegyünk mindennap.
Hazafelé ő ordít, hogy nem akar hazamenni, mindent kitalál, lelép a futóbiciklivel, a 10 hós meg azért ordít, hogy megfagyott már 2 óra kintlét után.
Akkor is kimegyünk. Jót tesz mindanyijunknak szerintem egy kis levegő.
2012. jan. 4. 08:36
14/15 anonim válasza:
Mi nem megyünk ki mindennap 26 hónaposommal, mert a ködös idő olyan szinten belobbantja az ekcémát az arcán, hogy utána sokszor csak az antibiotikum segít.
Én is aggódtam, hogy jó lesz-e így, de azt mondta a bőrgyógyász, hogy még mindig a kisebbik rossz az, ha alaposan kiszellőztetek naponta többször levegőzés címén.
2012. jan. 4. 09:05
15/15 anonim válasza:
Mi nem megyünk ki minden nap. Nagyváros belvárosában lakunk, a közelben nincs jó levegős rész, ezért nem erőltetem, néha 2-3 nap is eltelik úgy, hogy nem mentünk le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!