Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesetekkel leültök játszani?

2 évesetekkel leültök játszani?

Figyelt kérdés
ha igen, mivel, mikkel játszotok?
2011. okt. 12. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, rajzolunk főleg meg duplózunk, mesekönyvet nézegetünk...
2011. okt. 12. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Duplózunk, sütifalózunk, rajzolunk, mesekönyvet olvasunk, mesét nézünk együtt, ennyi

21 hós

2011. okt. 12. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:

igen, minden nap

építünk, síneket összerakjuk-vonatozunk, kirakózunk,kártyákat párosítunk, gyurmázunk, firkálunk, gyöngyöt fűzünk, stb

2011. okt. 12. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen!Lányom nagyon igényli a közös játékot!Építünk várat ilyenkor tanuljuk a színeket,formákat,gyurmázunk én csinálok csigabigát ő ragasztja az asztal oldalára!Sokat mondókázunk éneklünk olvasunk!Szereti a formafelismerőt és a karika piramist!Most kezdtünk el kirakóval játszani 3 darabos!
2011. okt. 12. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen. Olvasunk, gyurmázunk, kisautókkal játszunk. Ma falevelet fogunk gyűjteni, hogy aztán abból képeket csináljunk.
2011. okt. 12. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
én nem tartom egy jó anyának azt,aki egy két évessel nem ül le (legalább egy kicsit)játszani. ez nem a kérdezőnek szólt-csak egy megjegyzés!
2011. okt. 12. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:

2 évesem azt szereti,ha kergetőzünk,csikizem,bújócskázunk,négykézláb masszuk be az egész házat! Bohóckodva pörgünk. Ha rajzol,azt egyedül szereti,max.mellette lehetek és nézhetem. De ilyen nyugis elfoglaltsága ritkán van.

Ja,és lány.

2011. okt. 12. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 3 gyerekem van,a középsőm (lány)a 2 éves. Naponta a sok házimunka rengeteg tennivaló közepette ( a legkisebbem 5 hetes) csak 1 óra jut a nagyobbra ami csak az övé de ezt szigorúan betartjuk:) Ha kétszer fél órára sikerül akkor úgy. (leszámítva a napi 2 órás szabadban létet, de akkor úgy nem velem foglakozik kifejezetten hanem motorozik, babát tologat, jön.megy)

Duplózik,rajzol, gyűrűtornyot rakosgatunk mondogatja melyik nagyobb-kisebb, a színeket is azzal jól lehet gyakorolni, mesekönyvet nézegetünk, de nem hallgatja még a történetet, csak ismételgetjük miket látunk a képen. Sütünk főzünk együtt esetleg, fellépővel odaáll az asztalhoz segít gyúrni vagy ilyesmi.

(ezt azért írom külön foglalkozásnak mert amúgy én így magamtól nem szoktam sütögetni, csak alkalmakra)

2011. okt. 12. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Ige le, le kell vele ülni mert egyrészt igényli másrészt mert így tanítom dolgokra.

Rajzolás még kezdeti fázisban, duplo minden menyniségben, hozzá kis történeteket talál ki.

Könyvek a kedvencek, rengeteg van és hol ő "olvas" nekem hol én neki, vagy egyszerűen csak átbeszéljük mi van a képeken.

Szeret boltosat játszani, én vagyok a vevő ő a boltos.

Szoktunk mondókákat tanulni, és énekelni.

Időnként kéri hogy kapcsoljak zenét akkor ugrálunk és táncolunk.

Hirtelen ezek jutnak eszembe.

2011. okt. 12. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó időben homokozunk, labdázunk, kavicsot gyűjtögetünk a szabadban. Bent sokat rajzolunk, könyvet olvasunk, mondókázunk-énekelünk, gyurmázunk, matricát ragasztgatunk, festünk, kirakózunk (valamiért csak velem szereti, ahogy a formabedobót is), építünk valamit fakockákból. Szeret segíteni a teregetésben, hajtogatásban, így ezek is közös programok.
2011. okt. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!