20 hónapos kisfiúval milyen fejlesztő/kreatív játékokat lehet játszani?
Figyelt kérdés
Nincs ötletem, és autózunk meg könyvet nézegetünk, de igazából néha olyan érzésem van, hogy azért tud kevesebbet, mint a többiek, mert nem foglalkozok vele eleget.
Az Anya, taníts engem-ből is adhattok ötletet, megvan a könyv PC-n, csak most szét van szedve a gép és nem tudom elolvasni.
2011. okt. 12. 08:15
1/2 anonim válasza:
montessori játékok összerakása másfél éves kortól
azaz fa hanoi torony és fa puzzle
fa kockából torony építőjáték
dupló
menjetek sétálni gyüjtsetek terményt mesélj neki
készítsetek gesztenyeemberkét
készítsetek papírhajót úsztassátok
őszi téli mondókákat mesélhettek
rajzoljatok aszfaltkrétával
pocsolyát ugrálhattok át ki tud messzebbre stb.
a könyvből majd biztos írnak mások ha kint vagytok biztos jönnek az ötletek.
2/2 anonim válasza:
Ki mondta azt, hogy a Tiéd kevesebbet tud? Vagy csak Te érzed így? Szerintem sokat beszélgess vele akkor is ha ő még nem beszél. A saját kis nyelvén majd válaszolni fog. Az enyém is most lesz 20 hós. Nem köti le az építőkocka sajnos csak az autók, vonatok érdeklik. Szoktunk rajzolni, festeni,matricázni, állatokat nézni az udvaron, /csiga, hangya, pillangó/. Diafilmből vetítek neki meg sokat sétálunk és közben végig "beszélgetünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!