Hol vásároltok fejlesztő játékokat a gyerekeknek?
Köszi a válaszokat!
Leginkább olyasmire gondoltam, mint amit a kedves első írt, ahol esetleg kaphatok személyes tanácsadást is.
A játékboltokkal szinte csak rossz a tapasztalatom, a dobozról én is el tudom olvasni, hogy mi van benne, de sokszor 1-1 játék jóval több mindenre jó, mint ami rá van írva.
Első: írok privit mindenképp! Belelapoztam a katalógusba, nagyon jó árak vannak!
Rengeteg olyan blog, fórum van, ahol anyukák irják le a tapasztalataikat a játékokról. És nem a minden multiban kapható sz@rokról, hanem olyan játékokról, amikről a legtöbb ember nem is nagyon hall. Sajnos most nem tudok nagyon linkelni, mert nyaralunk, és az otthoni gépemen vannak elmentve a könyvjelezők.
Most igy fejből csak erre a kettőre találtam rá:
Kisiskolás kortól nagyon tudom ajánlani a Smartgames és a Thinkfun játékokat, nagyon jó logikai játékaik vannak, ezeket már nagyobb játékboltokban is lehet kapni, eléggé divatosak lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!