3/10 alaszka válasza:
1. vagyok. A végén már csak a téli hónapokban kellett adni, ezért pontosan nem emlékszem, de én 3 évesig biztosan nem adtam.
4/10 anonim válasza:
na igen, lehet ezt részletezni:) 1éves korig minden nap, aztán ősztől tavaszig 3 éves korig.
5/10 anonim válasza:
Nálunk 3 éves korig naponta egy csepp évszaktól függetlenül.
6/10 anonim válasza:
Húha, én csak 1 évesig adtam :) Most lassan már 6 éves lesz.
7/10 anonim válasza:
Nálunk 1 éves korig naponta, 1 éves kor után ősztől tavaszig 3 éves korig.
8/10 anonim válasza:
Nwkem most volt 2 éves december elején,de áprilisg a fútési szezon végéig kell adni heti 2-szer 2 csepet.
4 gyerkőc anyukája
9/10 anonim válasza:
2*2 cseppet? Ezt orvos mondta? Hogy lehet ennyire különböző a protokoll...
amúgy van egy ajánlás, miszerint a gyerekek 5 éves koráig érdemes adni D vitamint.
10/10 anonim válasza:
Orvosa válogatja, ki hány éves korig és hány cseppet javasol.
A védőnőnk nem volt rest, míg GyES-en volt addig sem, és egy védőnői konferencián vagy 100 kollégáját megkérdezte, hogy náluk az orvos mit javasol. Úgy emlékszem azt mondta, hogy 6-7 különböző variációt hallott.
A mi dokink 1 éves korig naponta 1 cseppet, majd 3 éves korig ősztől tavaszig napi egy cseppet ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!