Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 3 éves. Fél éve...

Kisfiam 3 éves. Fél éve nappal szobatiszta, viszont fogalmam sincs, hogyan tudnám leszoktatni az éjszakai pelusról, ugyanis annyit iszik éjszaka, hogy ma reggel is egy hatalmas pelenkát vettem ki alóla. Hogyan kezdjem el a leszoktatást?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 13:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló!a kakaót úgy képzeld el,hogy 2 dl tejbe teszek egy csipetnyi nesquik kakaóport.még csak el sem színezi a tejet.azért annyira nem ejtettek a fejemre :-)
2011. dec. 31. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szegény, na most jól megkevertünk ezzel az ivással ugye? Nem akartam, bocs! : )
2011. dec. 31. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj az esti kakaóval? Az én 3 évesem 8 körül issza meg majd 9-kor megy aludni akkor kap pelust. Előtte pisil. Éjjel fél dl-két dl vizet iszik, változó. Min 1* ébred inni. Volt már hogy éjjel szólt hogy menjünk pisilni pl ma hajnalban is, de többnyire bepisil. Van hogy totál tele van hogy keveset.

Egyébként a 29 éves férjem is iszik éjjel kb 2* kb fél liter vizet. Nincs betegsége.

2011. dec. 31. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Mindenki megőrült? Kakaót este, közvetlen lefekvés előtt? Amerikai filmekben igen, de miért mi? A mi 3 évesünk iszik 1-2 deci vizet és jól alszik, aztán reggel pisil így is elég sokat. Nem kell alvás előtt cukor és élénkítő csoki a kicsiknek. Tejet is alvás közben kell így megemésztenie. Bocs, de mérges vagyok, hogy mérgezitek a gyerekeiteket.
2012. jan. 8. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem arzènt kap hanem kakaót. Azért ne essünk a ló túloldalára. 3 dl tejbe egy kávéskanál kakaó nem árt. Èn is ittam gyerekként estére 30 éve és itt vagyok. Jelentem fogaim jók, 50 kg vagyok és semmi bajom. Te úgy csinálod ahogy akarod, és én is. Te sem vagy jobb másnál.
2012. jan. 8. 20:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 14. válaszoló!Először is köszönöm szépen a válaszodat.Kedvességed határtalan.Valószínűleg igen, mindenki megőrült :-)
2012. jan. 8. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

A cukor fogyasztása már sajnos csecsemőkorban elkezdődik. A szülő a kisbabának cukrozott teát ad. S ezzel már el is kezdődött a gyermek hozzászoktatása az édes ízhez. A kisgyermek már követeli a csokit, a cukrot, a nyalókát és a cukrozott, szénsavas „üdítőitalokat”, amelyek azonban egyáltalán nem üdítenek, hanem aláássák a gyermek egészségét.

A fenti termékek a civilizált társadalom termékei és az emésztőrendszer működését rontják. Ezekhez a termékekhez néhány évtizede még csak ritkán lehetett hozzájutni. Manapság azonban napi szinten történik a fogyasztásuk.

A finomított fehér cukor a legerősebb savképző anyag, s emiatt anyagcsere betegségeket okoz. A cukor fogyasztása számtalan betegség okozója. A teljesség igénye nélkül a cukorbetegségen kívűl epilepsziát, epehólyag-gyulladást, vastagbélgyulladást, elmezavarokat, szívbetegségeket, hiperaktivitást okoz.

2012. jan. 15. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!