Járatnátok ebbe az oviba a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Az egyik szóba jöhető óvoda a szüleim házával szemben van. Attól félek, hogy rossz lenne a gyereknek ha oda járna, mert sűrűn látná a nagyszüleit az udvaron, és talán emiatt nem érezné jól magát, mert állandóan hozzájuk akarna menni. Én is sokat járok a szüleimhez, ezért engem is látna mindig napközben. Ezen gondolkozok most, mert amúgy az óvodával semmi bajom sincs, csak ez merült fel bennem problémaként. Ti járatnátok ide a gyerekeiteket? Az előnye, hogy közel van, még a nagyszülők is kényelmesen el tudják hozni, de félek hogy állandóan őket fogja figyelni a szomszédba. Mit gondoltok?2011. dec. 29. 16:04
11/12 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények. Még én sem tudtam eldönteni. Azért megérne egy próbát, ha nem tudja megszokni a helyzetet, akkor még átirathatjuk egy másikba.
Köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 30. 10:16
12/12 anonim válasza:
Én értem az aggodalmadat, van benne rizikó. Ha nehezen szakad el, nehezen szokik be a kisfiú, csak megnehezíti a helyzetét, ha meglát téged vagy a nagyikáját napközben. Te ismered őt legjobban, csak te tudod eldönteni, mekkora a rizikója. Ha vagány, ha eddig jól elvolt nélkületek is (más felügyelete alatt), akkor érdemes megpróbálni a közeli ovit. Persze szempont, hogy a másik szóba jöhető ovi mennyire van messze. Ha eddig sem bírta sírás nélkül, hogy a nagynéni vagy mittoménki vigyáz rá pár órát, akkor jobban el kell gondolkodni. Az én lányomnak például nem okozna problémát, úgy gondolom, és valószínűleg a legtöbb gyerek így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!