Mennyit engeditek mesét nézni három év körüli gyereketeket?
délelőtt fél óra,ebéd időben 1 óra,és délután 1 óra.
De nem nagyon lehet mérni,mert van amikor elmegy a tv elöl van hogy el sem lehet rángatni.van hogy nem is kéri a mesét van hogy egész nap azt nézné.én nem tiltom a mesét,arra törekszem,hogy naponta minden legyen a programjában,tehát legyen kint a levegőn délelött és délután is,játszon egyedül is,és játszunk együtt is sokat.Olvasson rajzoljon,alkosson,ezek közt egy kis mese belefér.
huhu, de le fogtok oltani
- ebredes utan (amig beveszem a gyogyszeriem, reggelit csinalok, es mese kozben bilizik, es feloltoztetem) (mesetol fuggoen fel ora-10 perc)
- delutani alvas elott (amig ebedet csinalok, es eszunk)
(ha macerasabb kaja, akkor 1 oras mozi, ha nem akkor fel oras, vagy 3 tízperces)
- furdes utan, lefekves elott fel oras, ezt egyutt nezzuk
Nálunk szinte egész nap megy valamelyik mesecsatorna, de szinte csak alapzajnak.
Nem folyamatosan nézi, csak ha olyan megy, amit szeret.
Leül, nézi 10-15 percig, utána feláll, játszik, vagy mikor mit csinálunk.
Sosem csináltunk ebből ügyet.
Mindig látom, hogy sápítoznak az anyukák, hogy nem szabad, hogy annyit tévézzen, de minden csoda 3 napig tart.
úgy 1 évesen nagyon rácsodálkozott, de utána mégsem lett függő, mert nekünk természetes volt az, hogy megy a tévé.
Nem tiltom, nem szabályozom, így nincs is hiszti érte.
Köszönöm a válaszokat!
Lecsengett nálunk is. Tegnap egyáltalán nem kérte már, ma pedig megnézett belőle két részt, majd ment is játszani. Csak kicsit megijedtem, hogy TV függő lesz a fiam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!