Engeditek tévét nézni 2 év körüli gyereketeket?
csak dvd-t,igy biztosan nem kerül elé olyan ami nem neki való
régi meséket,thomast szereti,meg amikben gyerekek énekelnek
Én is szoktam engedni,persze nem egész nap... :)
Az én 2,5 éves lánykám nagy kedvence az Elmo... Az jöhet minden formában! :) De mostanában kezdik érdekelni a Disneys mesék is,már végig nézi néha őket.Ezek közül a kedvenc a Pinokkio,Hamupipőke,Dumbó,Hófehérke(bár az utóbbit csak velem nézheti mert vannak benne szerintem ijesztőbb jelenetek és azt áttekerem)
Kislányom reggelente szokott mesét nézni a JimJam adón. Addig szépen megissza a tejecskéjét és én is szép lassan "magamhoz térek" (reggel fél 6 - 6 körül kel a kis huncut).
Kedvence a Barney és barátai, Bob a mester és Lapka malac (bár ezt mostanában már nem adják).
Igen, mértékkel. Teletubbies volt az első kedvenc. Szereti: Thomas, Roary, Elmo, pinokkio, Dzsungel könyve, régi Disney mesék, Mickey mókagyára, Jim-Jam Tv-n a mesék nagy része: Barney, Iglogloo, Sam a tűzoltó...stb.
Cartoon Network nem engedett nálunk.
Jövőre sulis lesz már. Tehát ő nagyobb, de nem szereti az agresszív meséket. (Szerencsére)
A lányom 2 éves. Ő bekapcsolja, ha nézni akarja, de kb. 5 perc múlva ki is kapcsolja, mert megunja. De mondjuk ez napjában többször előfordul.
Olyan kis önálló már. Táncolni is szeret, ezért a zenecsatornát is kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!