Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan csináltátok az éjszakai...

Hogyan csináltátok az éjszakai pelusról való leszoktatást?

Figyelt kérdés
31 hónapos a lányom, kb szeptember óta szobatiszta nappalra. védőnőm szerint éjszakára terítsek alá gumilepedőt és hagyjam pelus nélkül. ez beválhat? Ti hogy csináltátok? Minden tapasztalat érdekel.
2011. dec. 28. 10:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyen "nyomikkal" vitatkozni mint ti,hajtsátok a magatokét,mint a pereces.Nem is akarok semmilyen kérdésre válaszolni.Úgy látszik ti nem tudjátok elfogadni más véleményét,hogy idióta dolog hónapokban megadni egy 2,5 éves gyerek korát.Nekem ez a véleményem,akkor is,ha a fejetek tetejére álltok.

Miért ne használna tanult ember olyan szót,hogy nyomi?

A vitát lezártam,törlöm a válaszaimból a kérdést,hogy ne is lássam két ilyen korlátolt ember válaszait.Nme vagyok rá kíváncsi.

2011. dec. 28. 19:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Milyen kár,pedig szívesen folytattam volna az eszmecserét!

De most vagy nagyon okos,mert nem folytatja a "vitát",vagy nagyon igazam volt...

Szerintetek?

2011. dec. 28. 20:01
 23/24 A kérdező kommentje:
Igazad volt:)
2011. dec. 28. 21:30
 24/24 A kérdező kommentje:
Éjjel már nem volt rajt pelus, és egyetlen egyszer sem pisilt be. kopp-kopp-kopp:) remélem tényleg beválik ez a módszer:) BÚÉK mindenkinek
2012. jan. 2. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!