Hogyan csináltátok az éjszakai pelusról való leszoktatást?
Nos kedven iq bajnok kérdező, ha nekem úgy esik jól, 50 éves koráig számolom hónapokban....
Nem erőltetem én, félreértés ne essék, nem ragaszkodom én a teljes szobatisztasághoz egyenlőre, csak a védőnő azt mondta, hogy álljak neki már most. még pisil a pelusba éjszaka, azt nem tudom, hogy pisilne-e, ha nem lenne rajt pelus. :) én is inkább várnék ezzel a módszerrel nyárig, félek, hogy megfázik.
Az nem megy, hogy kevesebbet igyon lefekvés előtt, az tuti, még éjjel is felkel inni néha a drágám:)
Nem túl kedves,immáron nagyon kötekedő 80 %-os!
Akkor neked agyadra ment a sok munka!-már ha valóban úgy van,ahogy írtad! De ahogy az oldalon írni szokás: ez egy anonim oldal,itt bárki bármit állíthat! :-)
Amit még nem értek: miért zavar téged,hogy más más? Érted mire vagyok kíváncsi?
És,engem is lepontozott egy pihent agyú,mégsem vergődöm!! Mi van akkor? még kevesebb eszed lesz,hogy békén hagyd a másikat? Otthon ülő,unatkozó vagy,ne is tagadd! Szállj le a magas lóról,nem vagy több egyikünknél sem!!
Üdv: 3 lányos
Ja,és igen,3, 5 év alatti gyermek mellett,úgy,hogy egész nap egyedül vagyok Velük,csak unatkozni lehet! :-P
Itt is látszik,milyen különbözőek az emberek.
Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! Miért baj,hogy más másmilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!