Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan csináltátok az éjszakai...

Hogyan csináltátok az éjszakai pelusról való leszoktatást?

Figyelt kérdés
31 hónapos a lányom, kb szeptember óta szobatiszta nappalra. védőnőm szerint éjszakára terítsek alá gumilepedőt és hagyjam pelus nélkül. ez beválhat? Ti hogy csináltátok? Minden tapasztalat érdekel.
2011. dec. 28. 10:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nos kedven iq bajnok kérdező, ha nekem úgy esik jól, 50 éves koráig számolom hónapokban....

Nem erőltetem én, félreértés ne essék, nem ragaszkodom én a teljes szobatisztasághoz egyenlőre, csak a védőnő azt mondta, hogy álljak neki már most. még pisil a pelusba éjszaka, azt nem tudom, hogy pisilne-e, ha nem lenne rajt pelus. :) én is inkább várnék ezzel a módszerrel nyárig, félek, hogy megfázik.

Az nem megy, hogy kevesebbet igyon lefekvés előtt, az tuti, még éjjel is felkel inni néha a drágám:)

2011. dec. 28. 13:31
 12/24 A kérdező kommentje:
IQ bajnok válaszoló...:D:D:D:D
2011. dec. 28. 13:32
 13/24 anonim ***** válasza:
honnan tudod,hogy mekkora az IQ-m?ismersz?Nem hiszem.Majd ha ismersz,akkor fikázz,ha van rá alapod,én sem sértegettelek.A 3 lányos anyukának üzenném,hogy jó nagyot tévedtél,ugyanis van gyermekem,lassan két és fél éves,és nem 28 hós.Nem is tudom mi az a hós,max. hónapos.És még egy tévedés,elég komoly szellemi munkát végzek,nem keveset tanultam érte.De látom addig tartott a tudományotok,hogy lepontoztatok.Legyetek vele boldogok.És számolgassátok ötven éves korukig ha megéritek.De inkább napokban,úgy viccesebb.
2011. dec. 28. 14:07
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem túl kedves,immáron nagyon kötekedő 80 %-os!

Akkor neked agyadra ment a sok munka!-már ha valóban úgy van,ahogy írtad! De ahogy az oldalon írni szokás: ez egy anonim oldal,itt bárki bármit állíthat! :-)

Amit még nem értek: miért zavar téged,hogy más más? Érted mire vagyok kíváncsi?

És,engem is lepontozott egy pihent agyú,mégsem vergődöm!! Mi van akkor? még kevesebb eszed lesz,hogy békén hagyd a másikat? Otthon ülő,unatkozó vagy,ne is tagadd! Szállj le a magas lóról,nem vagy több egyikünknél sem!!

Üdv: 3 lányos

2011. dec. 28. 14:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Hiába erőlködsz,akkor sincs igazad.Tudom messziről jött ember azt mond amit akar,de én dolgozó nő vagyok egy gyerekkel.amúgy ha már itt tartunk,nem tudom pl. te miért erőlködsz,mikor nem neked szólt a válaszom.És szerintem nyomi,ha valaki két év felett hónapokban adja meg a gyermeke korát.Ezt nem tudom miért nem lehet felfogni.És köszönöm,nem unatkozok,van dolgom elég.Te viszont biztos unatkozol a három gyermeked mellett,inkább velük foglalkozzál.Mielőtt szó érné a ház elejét,az enyém épp az apjával játszik.
2011. dec. 28. 17:13
 16/24 anonim ***** válasza:
ja és IQ bajnok kérdező,látom magadról is megvan a véleményed.Kár volt a sok D-t mellé illeszteni,nem volt vicces
2011. dec. 28. 17:15
 17/24 A kérdező kommentje:
Most őszintén! mi a nyavalyás fenéért írsz olyan kérdésre választ, amiről fingod nincs,és nem mellesleg nem is a kérdésre válaszolsz. úgy adom meg a korát, ahogy nekem jól esik.
2011. dec. 28. 17:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Ki gondolta volna,hogy a "tanult" ember ilyen szót használ?? "nyomi" :-D ki is a tanult?? Lebuktál!!!! XD
2011. dec. 28. 17:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Ja,és igen,3, 5 év alatti gyermek mellett,úgy,hogy egész nap egyedül vagyok Velük,csak unatkozni lehet! :-P

Itt is látszik,milyen különbözőek az emberek.

Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! Miért baj,hogy más másmilyen?

2011. dec. 28. 17:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű, mert ő tökéletes:);)
2011. dec. 28. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!