Elvihetem nevelési tanácsadóba megvizsgáltatni 3 éves kisfiamat?
Figyelt kérdés
Beszéltem az óvónőkkel, szerintük nincs probléma a fiammal, mi itthon mégsem bírunk vele. Arra gondoltam, elvinném nevelési tanácsadóba kivizsgáltatni. Lehetséges, hogy az én kérésemre megcsinálják? Kell ahhoz orvosi beutaló?2011. dec. 25. 14:33
11/15 anonim válasza:
Menjetek el,hidd el kívülről sokkal jobban látszik mi a gond. Veszteni semmiképp nem vesztesz vele.
12/15 anonim válasza:
Igen, elviheted. Az nekem mint kívülállónak egyértelmű, hogy nem a gyerkőccel, hanem veletek van gond. Ezt ne vedd a szívedre, mert én ugyanígy voltam. Megszületett a tesó a nagyobbal meg valahogy elengedtük az egymáshoz vezető fonalat. Ő kezelhetetlen lett, de azért, mert én nem tudtam megfelelően bánni vele. Elmentünk a nevelésibe, ahol nagyon sok mindenre rávilágítottak. Segítettek kitalálni, hogy hogyan tovább, hogyan kerüljek újra közel a gyermekemhez és hogyan fékezzem meg. Bár ahogyan a kapcsolatunk javult, ő egyre jobban szelídült. Az meg, hogy a nagyszülőkkel éltek egy háztartásban, újabb gondokat jelenthet.
13/15 anonim válasza:
jujjj, a napokban feltettél egy kérdést... hogy van, hatott a hashajtó??? drukkoltam nektek! :)
bocs, hogy itt kérdezem
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, hatott, de csak a 2 adag. Már aznap, péntek délután kapott egy nagy lórúgásnyi hashajtót a kórházban, de akkor nem kakilta ki az elemet tőle, ezért másnap reggel újabb hatalmas adagnyit kapott. Kora délután megszületett az elem, így a szentestét már itthon töltöttük.
2011. dec. 25. 22:10
15/15 anonim válasza:
A fiatokkal semmi probléma, de könnyű rá hárítani a felelősséget.
Féltékeny a tesóra, figyelemre vágyik, és szeretetre, amit otthon nem kap meg, ezért hisztis.
Legyen olyan időszak a napban, mikor CSAK VELE foglalkoztok, a kicsi alszik, v nagyizik, v mittudomén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!