Kisfiamat amikor csak tudom elhozom délben az oviból, ma a nevelési tanácsadóba kell mennem ezidőben, az óvónéni ezt mondta erélyesen neki reggel mikor eljöttem"Nem tud érted jönni anyád, mert megy játszani". Csak én vagyok túlérzékeny?
A kisfiam hiperaktív ,ezért kell mennem az ovi küldött oda bennünket.
Talán lehetett volna mást is mondani a gyereknek és máshogy...kritikának éreztem,hogy én csak elszórakozom,miközben ők kénytelenek a gyerekkel bajlódni...
Az óvónő egyértelműen butaságot mondott! Még ha nehezen is viseli a gyerek magatartását., akkor is meg kellene próbálbnia elfogadnia.. Még ha ez nehéz is számára! Ha meg jól tudja, hogy te mindent megeteszel azért, hogy javuljon a kicsi viselkedése, épp miatta mész a nev. tanácsadóba, nem kellene még pluszba felhúzni a gyereket! Aztán csodálkozni, meg panaszkodni fog, hogy ma a szokottnál is kezelhetetlenebb... Ha nem akarta külön elmagyarázni a gyereknek, hogy te hová mész, akkor se kellett volna hülyeséget mondani! Elég lett volna az, hogy "ma akkor anya kicsit később jön érted. Nem baj, akkor többet lehetsz legalább a pajásaiddal." És ennyivel lezárja a dolgot.
Nincs esetleg a közelben egy másik óvoda, ahol nem ilyen ellenségesen kezelénék a fiadat?? Én bizony meggondolnám, hogy maradjon-e itt, ha így állnak hozzá! egy óvónő anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!