Milyen szinten beszél 2,5-3 éves kisfiad? Mennyire beszél tisztán?
Figyelt kérdés
Kisfiam februárba lesz 3 éves. Kb. 26-27 hónaposan eredt meg a nyelve (addig csak szavakat használt, max. tőmondatokban beszélt). Azóta be nem áll a szája, egyfolytában mondja. De elég érdekesen mondja még a szavak nagy részét. De érthető mások számár is.2011. dec. 23. 18:12
11/14 anonim válasza:
tisztelt 87 százalékos válaszoló.már kezd elegem lenni belőled.nem egyszer kötözködtél,pl a bölcsis ajándékos kérdésnél,és most is,a 31 hós kérdezőnél is,és még sorolhatnám.vedd már vissza magad!!!
és igen,azt volt a bajom veled,hogy irígységből lepontoztál,és beszóltál.és igenis büszke vagyok a fiamra,és magamra is,mert rengeteget foglalkoztam vele.arról meg nem tehetek,hogy a te gyereked nem tud jól beszélni.majd fog.addig meg ne legyél ilyen frusztrált emiatt
12/14 anonim válasza:
Miért viseled rosszul, ha valakinek más a véleménye, vagy másképp él, mint te? Csak helyeselni lehet meg fényezni egymást? A lányomra én is büszke vagyok, te is legyél büszke a gyerekedre, és ne érezd magad sértve, ha valaki büszkének nevez! Ez egy negatív szó vagy mi? Nemtom milyen 31 hós gyerekről beszélsz, hasonló százalékkal valószínűleg sokan élnek itt rajtam kívül. Lehet, hogy Neked eleged van belőlem, de sajnos a válaszolók körét nem válogathatod meg, együtt kell élned a világban rajtad kívül lélegző 7 milliárd emberrel, ez a helyzet, semmit sem tehetsz ez ellen. Kívánok Neked boldog új évet és kevesebb idegeskedést.
13/14 anonim válasza:
Ja és elárulom: akár hiszed, akár nem, nem én pontoztalak le!!! Ennyire lepontozni amúgy is csak azt lehet, akit sokan pontoznak le! Úgyhogy egész biztos, hogy más is van rajtam kívül, aki furcsállta a válaszodat! (Én azt pontozom le, aki hülyeséget ír, nem pedig azt, aki nem szimpatikus, bár eleinte még szimpatikus is volt a válaszod, így utólag már nem az.)
14/14 anonim válasza:
magasról teszek rá,hogy szimpatikus volt -e a válaszom vagy nem.a pontozás nem arról szól,hogy szimpatikus -e vagy nem,hanem hogy hasznos -e.mivel válaszoltam a kérdésre,csak hasznos lehet.a sok lepontozó pedig azért van,mert nem tudják elfogadni,hogy az igazságot írom,azt hiszik fényezem a gyerekem.és ugyan miért tenném?miért lenne érdekem,hogy nagyítsak?sajnos itt nagyon sok a korlátolt begyepesedett agyú anyuka,akikkel valóban együtt kell élnem,ha akarom ezt az oldalt nézni.viszont számomra akkor is érthetetlen ez a rosszindulat,hogy miért pontozzák le az embert,mikor normálisan válaszol a kérdésre.tudom,hogy semmi nem múlik rajta,de akkor is rosszul esik,hogy veszem a fáradtságot,megosztom a tapasztalatomat,és lepontozást kapok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!