3 éves kisfiad versel, énekel, mondókázik? Hányat tud?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 19:13
1/6 anonim válasza:
Az én fiam két hét múlva lesz 3 éves, még nem nagyon érzett rá a mondókázás, éneklés ízére. Imádja hallgatni, sokszor kéri, hogy énekeljek neki, de ő még nem "mer"?
A télapó itt van, vagy a mikulás, mikulás, kedves mikulást már énekli, de például mondókázni még nem hajlandó.
Kicsit több mint fél éve kezdett el beszélni, viszont mára már gyönyörű a szókincse.
Úgy látszik a verselés/mondókázás/éneklés is később jön nálunk :)
2011. dec. 5. 19:30
2/6 anonim válasza:
Igen, nagyon sokat éneklünk, mondókázunk együtt, plusz vannak nagyobb tesói, akik szintén mindig fújják, így ő már elég sokat tud. De sok olyan van, amit nem tud végig, belegabalyodik, de ha pl. megmondom a versszak kezdőszavát, akkor tudja folytatni. Februárban lesz 3 éves.
2011. dec. 5. 19:34
3/6 anonim válasza:
1 hónap múlva lesz 3,nem nagyon mondja,de tudja,sokat tud,de csak akkor mondja ha kedve van hozzá,neki az a gyere mondókázzunk,na mond utánam,nem válik be.de ha kedve van fújja amit tud,őt produkáltatni nem lehet.én elfogadtam őt illyennek,a télapónak is megtanultuk az éneket,tudja is elénekelte,de neki tuti nem fogja,meg másnak sem.
2011. dec. 5. 20:47
4/6 anonim válasza:
Kisfiam 2,5 éves,mindene a mondókázás.Itthon is és a bölcsiben is egész nap csak mondja,mondja.Játszik valami játékkal és sokszor közben is elkezdi énekelni a kedvenc mondókáit.Sokat tud már,kb.15-öt,ebből 6-7 kedvence van neki.Énekelni is imád,kedvence a Vuk és Halász Judit:Boldog születésnapot + az Alma együttes slágerei.
2011. dec. 5. 20:49
5/6 anonim válasza:
Én fiam nem szeret. Sőt, ha mondókázok, leállít, hogy hagyjam abba.
Talán kettőt tud, talán 10x hallottam tőle.
Sajnos ez van.
3 éves lesz. De ő még nem is beszél annyira tisztán. 2,5 éves kora után kezdett egyáltalán beszélni is.
2011. dec. 5. 21:24
6/6 anonim válasza:
Szia!
A kisfiam nagyon szeret mondókázni,énekelni.Bölcsis,ott nagyon sok "ragad" rá.Van egy 7 éves tesó,amikor neki tanítok valamit,ott van a pici is,és néha hamarabb emlékszik,mint a nagy:)!
A cirmos cica a kedvence,állandóan ezt énekli,de nagy kedvencei most a Mikis,karácsonyos dalok is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!