Mit kap Télapóra és Krácsonyra 2,5 éves kisfiad?
Mikulásra édességet(egyébként ritkán eszik,de most majd kap),és mágneses rajztáblát
karácsonyra játék konyhát kap a fiam vagy szerelő állványt
mikulásra édességet (már nagyon várja a télapó csokit)
karácsonyra én is játék konyhát néztem ki neki és még mesekönyvet, autókat, játékbuszt kap
utolsó,neked is Fiad van?
nem szól meg a család,hogy konyhát akarsz?engem megszóltak,hogy ne csináljak belőle lányt,de szerintem nem ettől alakul ki a nemi identitása.nem rózsaszínt fogok venni,hanem valami pasisat
Fentiek! Miért a szakácsok mind nők???
Az én kisfiam mikulásra egy csokimikulást, egy csokidrazsét és két Hot Wheels autót kap. A Jézuska tőlünk, a szüleitől közös ajándékot hoz a tesójával, egy Hot Wheels falra szerelhető pályát és egy étkészletet kap. A nagyszülők és nagynénik egy duplo tűzoltóautót adnak. A másik nagymama önjárós, ált. valami gagyit kap tőle.
Mikulásra csokimikit (vagy hóembert), talán kinder tejszeletet meg valami rossmannos gyümölcsszeletet kap (ezek a csokik) + mandarin, mogyoró + ikeás vasútpályához a 3 db-os vonatot, + fogmosáshoz homokórát. Ezek beleférnek egy csomagba.
Karácsonyra vágható reggelit kap, memóriát, tanulóbiciklit, összerakós játékot meg több részletben (nagyszülők, dédi, keresztszülők stb)
Most volt a szülinapja, így annyi új játéka van, hogy nem is akarom, hogy karácsonyra megint kapjon egy valaggal. Lehet, hogy ágyenműt is kap, nagy paplant, meg ami amúgy is kell.
Én is gondolkodtam a játékkonyhán, de a bölcsi megoldotta, mert ott van, így elég, ha ott játszik vele, nem is férne.... Egyébként a mesterszakácsok mind férfiak :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!