Mit vegyünk a 10 hónapos kisfiúnknak Télapóra meg Karácsonyra?
Én tescoban vettem fisher-price pancsimanók fürdő játékot 2200 ft, nagyon jó és hasznos legalább elvan a kádban és én is játszom vele :)
Fisher price krokodik kockákkal, zenél lehet bele pakolni ráépíteni a kockákat 3500ft.
Fisher price golyók 2500ft 5db, mindegyikben van érdekes figura, lányom imádja gurigatni, fogdosni nézegetni összekocogtatni őket.
Kemény állatos kiskönyv. Fisher-price tanuló telefon, zenél számokat abc-t mondja és közben világít is mutatja a számokat betűket szereti lányom nyomkodni.
11 hónapos fiú:
télapóra:
-FP formabedóbos csiga, pizsoma, babakozmetikumok, plüss, gyümölcs, ruhácska, ezekről tudok testvéreimtől, keresztszülöktől nem tudom mit kap
Karácsonyra:
- FP kockafaló viziló (járássegítő), gyerek laptop, mászó micimackó, ruha, pénz, a többit megint nem tudom ezeket tőlünk kapja meg az egyik nagyszülőktől a többi meglepetés lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!