Melyiket vegyük meg karácsonyra a kisfiunknak? Akkor 10 hónapos lesz.
Lehetőségünk van megvenni hamarabb,csak ötlet nincs. :)
A tanulószéket hülyeségnek tartom,de várom a véleményeket arról is.
Ezt? Http://www.babyaruhaz.hu/Fisher-Price-zsirafos-golyopalya_1586. html Ezt? Http://brendon.hu/Products/ViewDetails/21515? storetype=store&store=32 Vagy pedig mit?
Hát az ugráló zebrát semmiképpen, egyik ismerősömnek a kislányának van szinte nem is használta. A golyópályát nem ismerem, de szerintem jónak tűnik, én szerintem beszerzek egyet a kislányomnak. Én arra szavaznék.
A tanulószékről meg annyit tesóm kisfia 5 éves és még mindig abból nézi a tv-t imádja kb másfél éves volt mikor kapta és azóta is használja. Az én kislányom azt tuti megkapja a Jézuskától! :)
Inkább a golyópályát, ha már választani kell.
Egy ismerősömnek van zebrája, a kislány akkor ült rajta, mikor ott voltunk a fiammal nálunk, akkor is inkább irigykedett a drágám, a fiam is felült, aztán le is mászott azonnal, neki sem jött be.
Nekünk is kb így esett a szülinapja, én babytaxit vettem neki, azzal azóta is játszik, pedig kettő elmúlt már.
nekünk van zebránk és nagyon bejött a kisfiamnak :)
golyópályánk is van, az meg abszolút kedvenc,, úgyhogy én is inkább azt javaslom!
tanulószékről nincs infóm (sima kisszékünk van, azt ő is nagyon szereti)
Nekünk mindhárom megvan!
Golyópályát 8 hónaposan kapta, imádta, 1 éves koráig játszott vele.
1 évesen kapta a széket és a zebrát, most 1,5 éves, mindd kettőt szereti, napi szinten 10x használja mindkettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!