Mit vegyek télapóra 7hónapos kisfiamnak?
Kedvenc bébiételét vagy egy banánt. Vagy valami puha plüsst, amit tud szorongatni.
Rejtsd az ablakba és találjátok meg együtt és örüljél nagyon. Emlékezni valóban nem fog rá, de anyával együtt ő is örülni fog.
Az utolsó nagyon rendes és kedves kommentet írt na de a második hogy micsoda balfék emberek vannak!!!Pffff....
Visszatérve én plüss hóembert vagy mikulást vennék neki azt be a miku zacskóba és ki az ablakba és igen örüljetek neki együtt meg ez a plüss azért nem egy évre fog szólni:)))
nem a parasztok véleménye érdekelt!!!
az utolsó válaszolónak inkább nem reagálok!!!!én örömet is szeretnék okozni és együtt örülni vele együtt tudom hogy nem emlékszik még rá meg hogy nem értékeli még,de maga a tudat,mert azért a mosoly ott lesz az arcán és ez nekem sokat jelent még ha nem is azért mosolyog.
Az én kislányom 6 hónapos és bár nem ajándékkal akarom kifejezni neki a szeretetemet, ahogy itt írta vmelyik előttem szóló, adok neki ajándékot Mikulásra és karácsonyra is. Építőkocka féleséget vettem neki (jó színesek) és egy gumikacsát a fürdéshez. Mondhatni filléres dolgok, de neki tetszeni fog.
(Mellesleg azért nem értem azokat, akik a pici babáknak feleslegesnek tartják az ajándékozást, mert nem világos számomra, h ha most nem, akkor mikor látják elérkezettnek az időt arra, h a gyereknek érdemes legyen venni ajándékot. 2 éves korban vagy majd ha ovis lesz, esetleg 6 évesen??? Az ünnepnek része az ajándék, a baba meg a család része, jó érzés neki is adni, függetlenül attól, h fog-e rá emlékezni vagy sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!