Mit kap Télapóra és Krácsonyra 2,5 éves kisfiad?
én is úgy vagyok vele,hogy nem lányos a konyha,de a család megszólt.én is azt mondtam,hogy a sztár séfek mint férfiak,én egy nőt sem hallottam még.és én is úgy terveztem,hogy amikor főzök,akkor kihozzuk a konyhába és ő sem áll fel a kis sámlijára és akar a tűzhellyel játszani.pedig mondtam már ezerszer neki,hogy nem lesz keze,ha hozzáér,de közölte,hogy majd veszünk másikat :-)
ő is bölcsis amúgy, a bölcsiben is van konyha,de fél négytől már itthon van,és szivesen játszana vele.amúgy neki a markoló traktor és minden fajta jármű az űsz
Mikulásra: szánkót, focis ágynemű huzatot (varrattam), mesekönyvet, Elmo figurát, kinder csokit, nagyszülőktől nem tudom.
Karácsonyra: építőkockákat, szirénázó rendőrautót, kombájnt, mesekönyvet, laptopot, vasutat, talán pedálos traktort, a többit még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!