Mennyire bújós a 2,5-3 éves kisfiad?
én a nagynéni vagyok
az unokaöcsém itt van a szomszédban, 3 éves
az anyját mostanában elutasítja, ha az szeretgetni próbálja
engem kevesebbet lát, így pillanatnyilag az én szeretgetős rohamaimat jobban tűri - bár én ezeket inkább játékba építem be (pl. zavarócskázunk, és ha elkapom, "büntetésből" összepuszilom a nyakát) :)
a bújás most épp nem menő nála, viszont ha mesét olvasok neki, akkor minden gond nélkül az ölembe vehetem, belazul, hátradől, bügyörészi a hajam, teljes erővel a mesére koncentrál, kicsit beálmosodik, és a mese végén már bújik, le sem tudom tenni, amíg el nem múlik a mese hatása :)
Magától sosem jön oda hozzám. Meg szoktam rá kérni, hogy pusziljon már meg, olyan jól esne... Néha ezt meg sem hallja, de van, hogy azért csak kapok egy puszit egy villámöleléssel, nagyon aranyos :) Az apjához többször megy, mondjuk ők inkább önfeledten birkóznak :)
Nálatok mi a helyzet?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nálunk most apa a sztár.Ha hívjuk mindig ölelget,puszilgat,és magától is sokszor,de mostanában inkább apa kapja csakúgy a szeretgetést.Már kezdtem aggódni,hogy engem nem is szeret,de akkor úgy látszik ez most egy ilyen időszak.:-)
Az én 3 éves kisfiam extrém módon bújós...:)
Mindig nagyon anyás volt, de azt hiszem mostanában tetőzik, valószínüleg közrejátszik az is, hogy nemsokára születik a tesó.
Magától ölelget, puszil, naponta rengetegszer mondja, hogy szeretlek anya (apának is persze), mindig keresi a testi kontaktot, de ő egy ilyen érzelmes gyerek alapból is.
Ha rászólunk vagy mérges vagyok, és ezt el is mondom neki, azt nem bírja elviselni, addig bújik, hízeleg, ölel, míg meg nem lágyul a szívem.
Nagyon szeretem, én örülök, hogy ő is ilyen kis bújós.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!