Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire bújós a 2,5-3 éves...

Mennyire bújós a 2,5-3 éves kisfiad?

Figyelt kérdés
Minden érdekel,hogy hozzád vagy apához bújik-e inkább?Magától megy-e,vagy ha hívod akkor mit csinál?Visszautasítja-e olykor a puszit?stb.
2011. nov. 22. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém elég bújós. Mondjuk én szinte bármikor megölelhetem, megpuszilhatom, gyakran jön ő is oda hozzám, dörgölődik mint egy kis macska. :) Ritkán utasítja el a puszim, ölelésem, de ha mondom neki, hogy gyere, szeretgesd meg anyát, olyan jól esne, akkor egyből jön és puszikkal halmoz el. Viszont mással már nem ennyire közvetlen. Hangulatától függ, van amikor a nagyszülei elől inkább elfut, elbújik, minthogy puszit adjon, letörli, ha elkapják. Még az apukájával is van ilyen, de vele azért jóval ritkábban. Ha viszont olyan hangulatban van, akkor bújik magától, ölel, puszil, simogat. :) Ha az apukája puszit kér, van, hogy megsimizi az arcát és ha borostás, akkor szól, hogy apa, szúrós vagy, így vagy nem kap puszit, vagy máshova adja (homlokára, karjára, lábára, amit elér).
2011. nov. 22. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

én a nagynéni vagyok

az unokaöcsém itt van a szomszédban, 3 éves

az anyját mostanában elutasítja, ha az szeretgetni próbálja

engem kevesebbet lát, így pillanatnyilag az én szeretgetős rohamaimat jobban tűri - bár én ezeket inkább játékba építem be (pl. zavarócskázunk, és ha elkapom, "büntetésből" összepuszilom a nyakát) :)

a bújás most épp nem menő nála, viszont ha mesét olvasok neki, akkor minden gond nélkül az ölembe vehetem, belazul, hátradől, bügyörészi a hajam, teljes erővel a mesére koncentrál, kicsit beálmosodik, és a mese végén már bújik, le sem tudom tenni, amíg el nem múlik a mese hatása :)

2011. nov. 22. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Magától sosem jön oda hozzám. Meg szoktam rá kérni, hogy pusziljon már meg, olyan jól esne... Néha ezt meg sem hallja, de van, hogy azért csak kapok egy puszit egy villámöleléssel, nagyon aranyos :) Az apjához többször megy, mondjuk ők inkább önfeledten birkóznak :)

Nálatok mi a helyzet?

2011. nov. 22. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Nálunk most apa a sztár.Ha hívjuk mindig ölelget,puszilgat,és magától is sokszor,de mostanában inkább apa kapja csakúgy a szeretgetést.Már kezdtem aggódni,hogy engem nem is szeret,de akkor úgy látszik ez most egy ilyen időszak.:-)

2011. nov. 22. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én 3 éves kisfiam extrém módon bújós...:)

Mindig nagyon anyás volt, de azt hiszem mostanában tetőzik, valószínüleg közrejátszik az is, hogy nemsokára születik a tesó.

Magától ölelget, puszil, naponta rengetegszer mondja, hogy szeretlek anya (apának is persze), mindig keresi a testi kontaktot, de ő egy ilyen érzelmes gyerek alapból is.

Ha rászólunk vagy mérges vagyok, és ezt el is mondom neki, azt nem bírja elviselni, addig bújik, hízeleg, ölel, míg meg nem lágyul a szívem.

Nagyon szeretem, én örülök, hogy ő is ilyen kis bújós.:)

2011. nov. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!