Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pontosan hány hónapos korában...

Pontosan hány hónapos korában lett szobatiszta a kisfiad?

Figyelt kérdés
Először is nem zavar, és nem érdekelnek a rosszalló vélemények ezzel kapcsolatban (szoktam kapni) csak érdeklődök. Majd ha megérik rá, úgy is az lesz. Oviba is csak szeptembertől megy,most bölcsis. Kisfiam 32,5 hónapos. De egyáltalán nem érdekli. Ha gatyóban van itthon, akkor szól, amikor már bepisilt, vagy bekakált. Ígértem én már sok mindent, hogy veszünk szép gatyókat (Verdásat, most az a kedvenc) stb, de nem hatotta meg:-) Válasza anya kell a pelus:-)
2011. nov. 3. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Júliusban töltötte a 3-at és áprilisban szokott le a pelusról, viszont még most is csak pelusba hajlandó kakilni! Viszont megmondtuk neki, hogy több pelust NEM veszünk, mert nem ad már a boltos néni!!!Kb. még 10-12 db van. Megmondom őszintén, nem tudom mi lesz.... Ja és Augusztus eleje óta óvodás!
2011. nov. 3. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
2,5 éves volt nyáron,és akkor lett szobatiszta is.A kakával voltak kis gondok,mert székrekedéses,és nem nagyon szólt hanem gyorsan kinyomta.ma már többször kerül az is wc+-be.2 hónap múlva megy oviba,elsőtől kérdezném,hogy az oviba nem szokott bekakálni?
2011. nov. 3. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
20 hónapos korától nappalra, 23 hónapos korától éjszakára is szobatiszta a fiam.
2011. nov. 3. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Úgy voltunk vele, ha az óvodában rájön a kakilhatnék akkor megtörik a jég, de tévedtünk!!! Inkább visszatartja! :(

2011. nov. 3. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:

2009.január eleji a fiam. Egyik napról a másikra történt, azóta már a wc re jár egyedül, éjjel kap márcsak pelenkát.

Nyáron, azaz 29 hónapos volt kereken.

2011. nov. 3. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Szobatiszta 3 évesn lett (pontos hónapot nem tudok, ovikezdéskor volt 34 hónapos, akkor már az volt, bár csak néha még bepisilt, ha nagyon belemerült a játékba (aztán az ovi első félévében visszaesett, sokszor volt bepisilés).

Ágytiszta 5 éves kora után lett, illetve a délutáni alvásnál 4 évesen már nem hordott pelenkát, éjszakára pedig 5 éves kor után hagytuk el.

Az 1. hozzászólónak: nálunk is a kakilással volt a gond, azt sokáig nem akarta máshová intézni. Végül elkezdte visszatartani, és egy „kellemes” 3 éves periódus kezdődött, amikor azon paráztunk, mikor kakil már végre a gyerek, nem lesz-e baja, hogy sok napig nem hajlandó. Szóval én azt ajánlom mindenkinek, inkább adja rá a pelenkát, ha abba kakál, és várja meg, míg annak az elhagyására is megérik a srác, mert borzalmas ez a visszatartósdi…

2011. nov. 3. 21:15
 7/11 fotucsok ***** válasza:
28 hós korában, azaz most szept elején, épp a bölcsi előtt. Nálunk a nagy áttörést a zenélő bili hozta meg. Mikor belepisilt, annyira örült neki, hogy zenél, hogy fennhangon kacagott.
2011. nov. 3. 21:56
 8/11 anonim ***** válasza:
25 hónaposan nappalra,éjjelre még kell a pelus.
2011. nov. 4. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A bátyus 27 hónaposan,az öcsi 2,5 évesen.

Nem vagytok elkésve:)

2011. nov. 4. 07:51
 10/11 anonim ***** válasza:
27 hónaposan lett szobatiszta,de még nem ágytiszta (most 31hónapos).
2011. nov. 4. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!