2,5 éves kisfiad szobatiszta már?
pont erről beszéltünk itt valamelyik nap egy anyukával,hogy bizony mi magunk anyukák is huzzuk egymást,hogy versengünk egymással,és akaratunk ellenére rossz érzéseket váltunk ki másból.most pont a szobatisztaság a téma, naponta 10 olyan anyuka van aki ne tenné fel kétségbeeesett kérdéset,hogy miért nem?és hogy legyen,és 2 éves és még mindig nem az.
Kérdező nagyon nagy dolog amit a fiad megtett és örülj neki,és ha olvasol kérdést hogyan lehet segíteni,tedd meg.ennyi!!
Ja és nem irigység beszél belőlem mert 2,5 éves fiam 2 hónapja lassan hogy szobatiszta,nappal se kell alvásnál,de éjjel igen.szóval én is nagyon boldog vagyok,de nem akarom húzni szegény anyulákat akik még nem.
23 hónaposan? Azta! Lányom is ennyi idős, de ő csak akkor szól, ha kakilt, hogy cseréljem ki a pelust...
Bocs az offért!
Első vagyok.
Nálunk is "csak" a kicsi ilyen ügyes. A 3 nagy sokkal később lett szobatiszta.
A kisfiamban viszont az utánzás nagyon benne van minden téren, másolja a testvéreit, és sok dologban jobban fejlődik, mint ők tették. Én semmit nem erőltetek, ő szeret annyira a bilin ülni, ne csak a tesónak járjon már :)
igen
szoba és ágytiszta, teljesen megbízhatóan 2 éves kora óta.
Teljesen természetes egy ekkora gyereknél.
Sőt ha valójában őszinték akarunk lenni, ez már egy késői időpont, hiszen 1-1,5 évesen már simán lehet egy gyerek szobatiszta-ez az ügyesség. 2,5 évesen természetes, szerintem alapvető dolog.
Én mikor 22 hónaposan vittem a fiamat, azt mondta a védőnő, mert akkor még nem volt az, hogy nem baj, kicsit le van maradva ebben, de másban viszont nagyon ügyes. Viszont rá két hónapra simán ágy és szobatiszta lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!