Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kisfiad szobatiszta már?

2,5 éves kisfiad szobatiszta már?

Figyelt kérdés
Az én fiam már igen!! :) Lassan 1 hónapja. Éjszaka sem kap pelenkát. Persze néha van 1-2 kis baleset, de ügyes, és időben szól ha jön a pisi vagy a kaki. :)
2011. aug. 5. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14.57-es vagyok. Természetesen a 14.51-esre gondoltam.
2011. aug. 5. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Nah, szuperanyu szupergyerekkel...
2011. aug. 5. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Sosem győztök meg 2,5 éves szobatiszta gyerekkel, ki kell írni:

A ti fiatok szobatiszta? Az én fiam már igen!!:)

Mondjuk másfél éves gyerek esetében megértem anyukát, hogy ennyire büszke, de semmi csodát nem látok benne, ha két és fél évesen szobatiszta.

De oké, legyen fantasztikus, bámulatos.

Mindig úgy gondoltam, hogy átlaganyuka vagyok, átlag gyerekekkel, akik még kicsit inkább le is vannak maradva, de meggyőzhető vagyok és belátom tévedésem, zseni, szupergyerekeim vannak. Csak el ne higgyétek, hogy tényleg.

2011. aug. 5. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
A nagy 3 évesen lett szobatiszta, a kicsi nappalra 2 évesen. Semmit nem jelent egyik se. Persze örülök, hogy a kicsinél nem kell pelusra költeni, ennyi. 2 év múlva el is van felejtve ki mikor szobatiszta.
2011. aug. 5. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
ma 14:28 vagyok,na pont az ilyenekre is gondoltam mint a 14.51 es akinek szobatisztán született a gyereke.én is ugy érzem hogy 2,5 évesen azért nem akkora csoda,én mondjuk nagyon örültem de ezzel minden anyuka igy van,de sosem írnám ki egy falra.főlg hogy esetleg akik még szenvednek a kicsinyükkel jó nagy adag csalódást okozzak nekik.
2011. aug. 5. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 2 és fél éves, és NEM szobatiszta:)

Szól néha, sőt már sikerült is a bilibe kakilni, de a pelenkát még nem tudtuk elhagyni, éjjelre meg főleg nem.

De ennek abszolút semmi jelentősége sincs.

Van még rajta kívül is 2 gyerekem, akik 3 évesen lettek szobatiszták. 5 és 8 évvel ezelőtt.

2011. aug. 5. 15:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Mind a két gyerekem 1,5 évesen szobatiszta volt (az egyik 17 a kicsi most 19 hósan) eszembe nem jutna dicsekedni vele... Ez nem érdem, és gyerekfüggő, hogy mikor érik meg rá. Annyi hasonló kérdés van mostanában... Nem is értem. Minden gyerek szobatiszta lesz valamikor 1 és 3 éves kora között, csak ki kell várni.
2011. aug. 5. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen dicsekedős anyucikat...Teljesen normálisnak tartom, ha egy 2 és fél éves gyerek szobatiszta és azt is, ha még nem. Az enyém másfél évesen az volt, de soha sehol nem dicsekedtem vele... Vagy ez a szokás?
2011. aug. 5. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!