Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pontosan hány hónapos korában...

Pontosan hány hónapos korában lett szobatiszta a kisfiad?

Figyelt kérdés
Először is nem zavar, és nem érdekelnek a rosszalló vélemények ezzel kapcsolatban (szoktam kapni) csak érdeklődök. Majd ha megérik rá, úgy is az lesz. Oviba is csak szeptembertől megy,most bölcsis. Kisfiam 32,5 hónapos. De egyáltalán nem érdekli. Ha gatyóban van itthon, akkor szól, amikor már bepisilt, vagy bekakált. Ígértem én már sok mindent, hogy veszünk szép gatyókat (Verdásat, most az a kedvenc) stb, de nem hatotta meg:-) Válasza anya kell a pelus:-)
2011. nov. 3. 17:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most lesz a napokba 23 hónapos a kisfiam.

Még nem bilizik,de már a pelenkát nem tűri magán.Budi,budi (bugyi)egésznap kiabálja.Rengeteget cserélek rajta,mert belepisil és belekakil.Okos értelmes gyerek csak a bilire nem akar ráülni.

4 gyerkőc anyukája

2011. nov. 4. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!