Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kell egy 2 évnél idősebb...

Miért kell egy 2 évnél idősebb gyerek korát hónapokban emlegetni?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de engem kifejezetten irritál, amikor valaki azt mondja egy kisgyerekre, hogy 28 meg 24 stb. hónapos. Ti, hogy vagytok ezzel?
2011. dec. 19. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Másfél két éves kor felett szerintem is felesleges. Nálam is már verte kia abiztsoitékot a 36hónapos babám kezdetű kérdés....:-) Viszont volt hogy ugy tettem fel kérdést hogy 26 hónaposom bla bla,mert beszédfejlődéssel kapcsolatos kérdés volt,és ugy gondoltam szükséges a pontos meghatározás:-)
2011. dec. 20. 10:35
 12/18 anonim ***** válasza:
hát hogy jól zavarba ejtsük a másikat :) amúgy tényleg semmi értelme, max. tényleg a beszéd- és mozgásfejlődésnél, ha lemaradás van
2011. dec. 20. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
2011. dec. 20. 13:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Játszótér: "Mennyi idősek vagytok??" Válaszom: A kislányom két éves lesz, én 30 múltam. Lehet hogy szar anya vagyok, de nekem komolyan el kell gondolkodnom hogy hány hónapos a gyerekem, mert baromira nem ezt számolom, hanem hogy most született és már mekkora, meg hol van még a március amikor 2 éves lesz...
2011. dec. 20. 14:05
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát ez jó! Ezt én is bevetem majd, ha megkérdeznek többes számba bármit. :DDD Nagyon jó jutott eszembe: Jön a fogatok? Hihihi!
2011. dec. 20. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm mesélte, hogy a fiával az orvosnál volt. Megkérdezték tőle, hogy: Ti már bilibe kakiltok?

A barátnőm válasza csak annyi volt: Én már régóta.

:D

2011. dec. 20. 22:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Az szép hogy a barátnőd még mindig bilibe kakil!
2011. dec. 20. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:05 húúú ezen a kérdésen én is mindig elgondolkodom egy pillanatra, hogy most akkor kinek a korára is kíváncsi???

azt szoktam mondani, hogy "30 évesek vagyunk". ha nagy kerek szemekkel bámul rám akkor mondom, hogy a kicsi 2, én meg 28 :)

2011. dec. 20. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!