3 éves kisfiúnak aki 96 cm körül van, milyen konyhát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
ami kényelmes is neki meg esetleg hangokat is ad ki,és persze nem aranyárban,van még valahol ilyen? lehetőleg neten,mert itt Debrecen környéke,nincs sok minden,cora,tesco,müller,metro...csakilyenek,köszönöm!2011. dec. 15. 16:44
11/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,a helyzet az hogy apa nálunk elég elfoglalt,gyakorlatilag reggeltől-estig odavan,én meg nem állok neki,abból nem sülne ki semmi jó:)
amúgy nagyon jó ötlet,mert valóban iszonyat drágák...én is a tulliból rendeltem és eszem a kefét,mert azt hittem hogy ingyenes,mint ahogy azt hirdetik is 7e Ft felett csak most mintha nem az lenne,amit írtam emailben...csak mert keresésre jöttek ki a játékok,ezért csak ezeket néztem,még nem jött a futár,már várom,mennyi lesz az annyi!
2011. dec. 16. 08:53
12/16 anonim válasza:
Én most rendeltem a tullitól 3 játékot.Tegnap előtt hozta ki a futár minden teljesen rendben volt.7710forintot kellett fizetnem.Pont annyit amennyi a 3 játék volt.
13/16 A kérdező kommentje:
most jött nekünk is,szerencsére tényleg minden ok volt,és annyit fizettem,amennyit rendeltem,tehát nem volt plusz költség,köszi neked is.
2011. dec. 16. 11:35
14/16 anonim válasza:
második vagyok.mi is debreceniek vagyunk.régió játékboltban nézted már?
én ezt néztem ki a fiamnak.ő 93 centi,2 éves és 3 hónapos
16/16 A kérdező kommentje:
köszi,már megvan gondolatban..nem tudom hogy megvesszük e,pont itt lenne Debrecenben,C-sale,van weboldala,és személyesen is át lehet venni,smoby tefal konyha 99cm magas,viszont 15 ezer...talán mama ajándéka lesz,viszont árban a legjobb a házhozszállítás miatt ez a leg"olcsóbb"
2011. dec. 17. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!