2 éves kisfiúnak ajánlanátok ajándékot születésnapra?
A fiam második születésnapjára barkácsasztalt kapott, 9900-ért vettük, imádja, egész nap szerel:)
Ilyen:
lassan 2 éves a fiam, van barkácsasztala, a szerszámok alul, jó mélyen, fent meg tányérkák, kanalak, konzervek és főz! képes egy órán keresztül is főzni :D jó, persze ezt látja tőlem, de na :/
fa vonatot nagyon szerei, minden nap összerakjuk a nappali asztalon, középre az építőkockákból építünk város és csinálunk autópályát is a sínek közé :) nagyon élvezi és ezt legalább én is.
ikeában 2000.- volt a vonatpálya ha jól emlékszem.
ezeken kívül még a lendkerekes autókért van oda
Az én fiamnak is nemrég volt a 2. születésnapja. A nagyitól egy indiánsátrat kapott amit bekuckósítottunk neki és egyszerűen odavan érte, van hogy ott akar aludni. Mi több apróságot vettünk neki, ami bejött neki közülük a gyurma készlet amihez mindenféle nyomogató meg formázó tartozik, sokat játszunk vele.
Ami még nagyon tetszik neki az a kis beszélő porszívó (pl. a Brendon-ban van ilyen), egész nap porszívózna (főleg az igazival). Nem tudom meddig tart majd ez a lelkesedése, kitart-e felnőtt koráig? :)
Kis vonat (a tescoban lehet kapni egész vasúti pályát, fából van, nagyon strapabíró, és lehet bővítményeket is kapni hozzá, órákig elvan vele a fiam)
repülő, hajó, kukás autó, kamion (ebből is van olyan, ami három részes és a külön autókat szállít a kamion, szóval még autókat is kap vele együtt)
építőkockák, puzzle, mesekönyv - főleg a képes, állatos vagy autós.
gyurma, nyomda, rajztábla - krétás
szerszámkészlet, orvosi kistáska, ezek örök darabok : )
itt nagyobb szerepe van még annak, hogy mit lát és nyilván téged sokat lát a konyhában.
mint írtam, nekünk szerszámpadunk van és abból csinált a fiam konyhát :D
azért pár tányért meg evőeszközt vehetsz neki a szerszámpad mellé, 990.- az osanban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!