Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire hisztis 2,5-3 éves...

Mennyire hisztis 2,5-3 éves gyermeked?

Figyelt kérdés
Kisfiam februárba lesz 3 éves. Eddig nem volt komolyabban hisztis, 1-2 hete olyan hisztiket le tud vágni. Nem mindég, de ha hisztizik, akkor nagyon. Ma is pl. 5.-en lakunk, már régóta szépen feljön, és lemegy. Na, de ugye a héten beteg volt, így lázasan érthető, hogy nem akar annyit gyalogolni, így levittem és felhoztam. De most már jól van, és cipeltetné magát. Így üvöltött 3 emeleten keresztül. De nem bírom vinni (16 kg), na meg nem is akarom.
2011. dec. 9. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Áprilisban lesz 3. Nagyon nyugodt gyerek volt. De pár hete minden megváltozott. Egyből mindenért üvölt,visít. De nem is akármilyen hangon. Ráadásul mindennek elkezdte az ellenkezőjét csinálni. Hihetetlen, mintha nem is ő lenne.
2011. dec. 9. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lányom márciusban lesz 3 éves. Iszonyat hisztis, azzal aki megengedi neki, pl az egyik mamája. Én nem engedem neki, na de persze így is többször van, hogy ne tetszik neki a rendszer :) Szerintem eléggé hisztis a gyerekem, sajna.
2011. dec. 9. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi nagyon elrontottunk valamit mrt nekem születése óta tiszti hiszti...Ha nem kap meg valamit akkor hiszti,üvölt.Most azt kezdte el hogy rugdos,lököd mindenkit(gyereket felnőttet gyaránt)hiába csapok a lábára nem érdekli....Sokszor már úgy kellek fel hogy úhh már megint reggel van minden kezdődik előről.Imádom a fiamat de már kiborít teljesen.2,5 éves
2011. dec. 9. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én 3 éves fiam csak néha hisztis, leginkább, ha fáradt. Ha hisztizve kér valamit, pl kakaót, akkor mi szülők, nem halljuk meg. Kis idő után rá figyelünk, és kérdezzük, hogy mi is a probléma? Mindezt halál nyugodtan. Ha hisztizve elismétli mit szeretne, akkor azt mondjuk neki, hogy mi ezt így nem értjük, legyen szíves lenyugodni, és úgy elismételni.
2011. dec. 9. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Fiaim vannak. A nagyobb 2-3 évig kiborító volt. Egy rémálom, hiszti reggeltől estig, nagyjából egy éven keresztül. Már 4 éves, 3 éves kora óta egy kisangyal.

A kisebbik most lesz 2 éves, néha hisztizik, de ő egyelőre még kezelhetőbb (vagy csak mi vagyunk már rutinosabbak).

2011. dec. 9. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom egyik héten olyan hisztis hogy majd meg őrülök vele másik héten meg teljesen normális. Ja és nem csak hisztizik hanem dührohamot is kap ha olyanja van.
2011. dec. 9. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Az en lanyom 3 lesz marciusban. O "kiskoraban" volt agyrem. 1,5-2 evesen olyan cirkuszokat rendezett, hogy teljesen kiboritott napi rendszeresseggel. A vasarlas volt a csucs vele ketnaponta. Azota megjott az esze, :), egy kisangyal.

En is alkalmazok bunti-szeket. Igen,de buntibe lehet rakni egy 2,5-3 eves gyereket, de egy 1,5 evest????? MArpedig o 1,5-2 evesen volt hisztigep.

2011. dec. 10. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon megnyugodtam a válaszokat olvasva, mert már kétségbe voltam esve, hogy csak az én lányom hisztis majd 3 évesen.
2011. dec. 10. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!