Mennyire hisztis 2,5-3 éves gyermeked?
Figyelt kérdés
Kisfiam februárba lesz 3 éves. Eddig nem volt komolyabban hisztis, 1-2 hete olyan hisztiket le tud vágni. Nem mindég, de ha hisztizik, akkor nagyon. Ma is pl. 5.-en lakunk, már régóta szépen feljön, és lemegy. Na, de ugye a héten beteg volt, így lázasan érthető, hogy nem akar annyit gyalogolni, így levittem és felhoztam. De most már jól van, és cipeltetné magát. Így üvöltött 3 emeleten keresztül. De nem bírom vinni (16 kg), na meg nem is akarom.2011. dec. 9. 11:19
1/8 anonim válasza:
Áprilisban lesz 3. Nagyon nyugodt gyerek volt. De pár hete minden megváltozott. Egyből mindenért üvölt,visít. De nem is akármilyen hangon. Ráadásul mindennek elkezdte az ellenkezőjét csinálni. Hihetetlen, mintha nem is ő lenne.
2/8 anonim válasza:
Szia! Lányom márciusban lesz 3 éves. Iszonyat hisztis, azzal aki megengedi neki, pl az egyik mamája. Én nem engedem neki, na de persze így is többször van, hogy ne tetszik neki a rendszer :) Szerintem eléggé hisztis a gyerekem, sajna.
3/8 anonim válasza:
Hát mi nagyon elrontottunk valamit mrt nekem születése óta tiszti hiszti...Ha nem kap meg valamit akkor hiszti,üvölt.Most azt kezdte el hogy rugdos,lököd mindenkit(gyereket felnőttet gyaránt)hiába csapok a lábára nem érdekli....Sokszor már úgy kellek fel hogy úhh már megint reggel van minden kezdődik előről.Imádom a fiamat de már kiborít teljesen.2,5 éves
4/8 anonim válasza:
Az én 3 éves fiam csak néha hisztis, leginkább, ha fáradt. Ha hisztizve kér valamit, pl kakaót, akkor mi szülők, nem halljuk meg. Kis idő után rá figyelünk, és kérdezzük, hogy mi is a probléma? Mindezt halál nyugodtan. Ha hisztizve elismétli mit szeretne, akkor azt mondjuk neki, hogy mi ezt így nem értjük, legyen szíves lenyugodni, és úgy elismételni.
5/8 anonim válasza:
Fiaim vannak. A nagyobb 2-3 évig kiborító volt. Egy rémálom, hiszti reggeltől estig, nagyjából egy éven keresztül. Már 4 éves, 3 éves kora óta egy kisangyal.
A kisebbik most lesz 2 éves, néha hisztizik, de ő egyelőre még kezelhetőbb (vagy csak mi vagyunk már rutinosabbak).
6/8 anonim válasza:
Az én lányom egyik héten olyan hisztis hogy majd meg őrülök vele másik héten meg teljesen normális. Ja és nem csak hisztizik hanem dührohamot is kap ha olyanja van.
7/8 anonim válasza:
Az en lanyom 3 lesz marciusban. O "kiskoraban" volt agyrem. 1,5-2 evesen olyan cirkuszokat rendezett, hogy teljesen kiboritott napi rendszeresseggel. A vasarlas volt a csucs vele ketnaponta. Azota megjott az esze, :), egy kisangyal.
En is alkalmazok bunti-szeket. Igen,de buntibe lehet rakni egy 2,5-3 eves gyereket, de egy 1,5 evest????? MArpedig o 1,5-2 evesen volt hisztigep.
8/8 anonim válasza:
Nagyon megnyugodtam a válaszokat olvasva, mert már kétségbe voltam esve, hogy csak az én lányom hisztis majd 3 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!