Hogyan alszik el a 2 - 2 és fél éves gyermeked?
átlagban nehezen alszik el.
délután mondjuk 1-től alszik 4ig, este kb 9-10-től, reggel 8-9-ig
jó alvókája van, de nagyon nehezen alszik el, mindig azt mondja nem álmos nem akar aludni, aztán meg alíg bírom felkelteni:)
Hát nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Én speciel mindenkinek nyomtam a zöld pacsit.:)
Szóval, nálunk nem megy zökkenőmentesen ez az alvás/altatás-dolog, ezért tettem fel a kérdést. Én most szoktatom le a ciciről, így 1 hete minden elalvás úgy zajlik, hogy fél 10 körül befekszünk az ágyába (rendes nagy ágy), fogok egy mesekönyvet, abból mesélünk. Aztán énekelek, dúdolok, felhúzzuk a zenélő kakaskáját, beszélgetünk. De legalább 40 perc, vagy 1 óra, mire elalszik, szinte úgy dől ki, mert rengeteget beszél elalvás előtt, be nem áll a szája. Szóval nagy küzdelem. Éjszaka 1-szer ébred, 8- fél 9-ig alszik. Du. megpróbálom minél előbb elaltatni, most már fél 2-kor elaludt. (csak 20 percet kellett altatni) Így talán este is korábban alszik el...
Az esti elalvás előtt próbálok neki tejet adni, de csak max. 1 dl-t iszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!