Mennyit alszik 2 éves gyermeked?
27 hónapos a fiam.
Általában 2,5-3 órát alszik ebéd után.
Este 20,30-21 között megy aludni.
Az éjszakát nem alussza át (nagy bánatomra), 1-2* kel inni, 2 perc és alszik tovább, de nekem már igen csak fárasztó felkelni éjszakánként. Reggel pedig 7,30-8 között kel.
Azt hittem sok a 3 óra alvás, kislányom 12-15.00 ig alszik, este 10 körül alszik csak el, hiába próbálom hamarabb ágyba tenni.
Idáig nagyon szépen elaludt mindig pár perc alatt, most egy két hete nem akar kiengedni, fogja a kezemet, sír, ha elveszem, és olyan felszínesen alszik, hogy ahogy el akarom hagyni a szobát, már sír is. Ezért csak 10 körül alszik el. Pedig tudja, megbeszéljük, hogy én kimegyek a szobából, ő ott alszik.
2 éves és 4 hónapos a kislányom. Délután alszik 2-2,5 órát.
Este fél 10-10 körül alszik el. Átalussza az éjszakát, ritkán ébred.
fiam is dettó ugy alszik mint a tied,csak ő nem alszik felszínesen,mellette bombát lehet robbantani(apjafia),igaz éjjel párszor ő felébred,mert vagy fázik,vagy lusta megkeresni azt üvegjét.ja meg ő velünk alszik 1 szobába.
egyébként nálunk is az esti alvás újabban(kb 2 hete)rémálom.eddig szépen elfeküdt,1-2x fel kellett kelnem betakarni,de most egyszerüen nem marad meg,kiugrik az ágyból akár 120x is.egyszerűen nem jövök rá h miért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!