Mikor unja meg 1,5 éves kislányom a Duck tv-t?
Az előző vagyok. Annyit még a -megfogalmazásod szerint- "hülyeségeimről" : számos értelmes gyermekpszichológus is unintelligens szerinted, ha állításodból indulunk ki... Különös.
Itt van például a különféle gyermekkorosztályból több évtizedes gyakorlattal is rendelkező , híres magyar gyermekpszichológus , Vekerdy Tamás. Ő is alátámasztja, hogy több kárt okoz a kisgyermek fejlődésében a tv nézés, mint amennyit használ neki. És számos más megalapozott meglátása, vizsgálata és hétköznapi tapasztalata van:
5 részben található előadás a youtube-n, sok mindenről, ami kisgyermeknevelés:
5/1 Óvodaérettségtől az iskolaérettségig - Vekerdy Tamás előadása:
http://www.youtube.com/watch?v=NiMO7n1kKRk
5/2 Óvodaérettségtől az iskolaérettségig - Vekerdy Tamás előadása:
http://www.youtube.com/watch?v=1-8q4Y4sk7c
...és így tovább, az 5/5 -ig...
Oké,most már hiába erőlködsz, úgyse foglak felpontozni. Nem érdekel a véleményed, és gondolom mást se, mert nem ez volt a kérdés!!! A Te gyerekedet úgy neveled ahogy akarod, és én is az enyémet! Ha tv-vel,ha anélkül!
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek mert a felfelé fordított ujj, 1 kivétellel.
A fel-lepontozás a te szempontod. Ez számomra nem különösebb szempont.
Az én EGYIK szempontom az, hogy végre képes legyél te is (nem csak én) sokféle nézőponton elgondolkodni, mert ez méltó egy felelősségteljes felnőtthöz.
Még annyit (előző vagyok), megkérlek, ne beszélj mások nevében , pláne ne mindenki nevében, végképp nem lenézően, a leginkább pedig NE ALAPTALANUL. Köszönöm.
(Mint írtad, szerinted nem csak téged, de mást se érdekel a másfajta meglátás, pl. az enyém.)
Nem éppen felnőtt hozzáállásodra való tekintettel nyilván nem véletlen törölte az első oldalon kommentedet a moderáció. Holott képes lennél te is (és mindenki) teljesebb szemléletre, több elfogadásra és arra, hogy mellőzd a diszkriminációt. Legalábbis bízom ebben. Köszönöm megértésed.
Hozzászólásaim pedig belefértek a kérdéses témába, és úgy gondolom, én kulturáltan adtam hangot reakciódra való nem tetszésemnek, valamint másfajta véleményemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!