Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen elutasító a...

Miért ilyen elutasító a család többi tagjával a 26 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés
Itthon vagyok vele, de apa és a mama papa is sokat foglalkoznak azért vele, legalábbis szeretnének de egy ideje a kislányom nagyon elutasító... nem akarja hogy ők rakják be az etetőszékbe, vagy cseréljék ki a pelenkát vagy akár játszanak vele! Mindíg azt mondja hogy nem! nem akarom! vagy sír, és hozzám rohan. Mostanában már volt hogy meg is ütötte a mamát. Nem értem, nagyon elszomorít mert jól jönne a segítség is meg mert nagyon szeretem őket és látom rosszul esik nekik...
2011. dec. 1. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Érvényesíteni akarja a saját akaratát. Ilyenkor ne vedd fel,mondd neki,hogy most más dolgod van, a mamáék ráérnek vele foglalkozni,és menj ki a szobából. Ha nem használ,akkor ne tedd az etetőszékbe. Mondd,hogy ha nem teheti bele a mama,akkor nem kap enni. Ha nem használ,akkor kapjon büntetést. A szobájába menni,leülni és nyugton maradni,vagy ami nálatok bevált.

Néhány nap hiszti után beletörődik,hogy nem ő parancsol nektek.

2011. dec. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!