Kislanyom het honapos es ket napja azt csinalja hogy dol elore a pihenoszekeben (chicco harom jatekos) Tertja az ov de felek nehogy gorbuljon a gerince. Mar unja?
Figyelt kérdés
A jatekait is kezdi kidobalni belole.Normalisan kilora meg alkalmas mert kilenc kiloig birja,o pedig het.2010. márc. 4. 12:05
1/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én babám 7 hónaposan már biztos nem maradt volna meg egy ilyen pihenőszékben. Ő akkor már forgott, akkor kezdett kúszni is.
Szerintem ne használjátok már ezt a széket, túl nagy már hozzá a babád. Költözzetek le a földre, játszószőnyegre, vagy pokrócra, tedd körbe játékokkal, hidd el, az sokkal jobb lesz neki.
2/2 anonim válasza:
Enyém is 7 hónapos,de már 4 hónapos kora óta ezt csinálja.Nem lehet hátradönteni egyfolytában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!