Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor unja meg 1,5 éves...

Mikor unja meg 1,5 éves kislányom a Duck tv-t?

Figyelt kérdés
Még biztos nem érti a minimax-os meg az ehhez hasonló csatornákat,azért nézi ezt. Mikor nő ki belőle? A Te gyerekedet mikor kezdte érdekelni más csatorna?
2011. dec. 8. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Kislányom két éves imádja a duck tv-t!De már nézi a minimaxon a Mickey egér játszóházát és nagy kedvenc a Zümi kalandjai!
2011. dec. 8. 15:03
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Édes Jézus...azt hittem csak az enyém nézi:)

Én csak agysejtpusztító tévének hívom!!!!

Remélem nagyon hamar ráun,mert én már kész vagyok tőle...

azt mondtam a férjemnek,ha még valaki kirak kavicsból valamit,szétverem a tv-t...

másfél éves kislány anyukája

2011. dec. 8. 15:03
 3/14 A kérdező kommentje:
utolsó jót nevettem rajtad! Én is már a falat kaparom,ahányszor kislányom megy a bekapcsoló gomb felé :D
2011. dec. 8. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Az én lányom 13 hónapos, most kezdi érdekelni a tv. Nálunk még nem vészes, annyira nem köti le. Viszont saját gyerekkoromból tapasztalat, hogy Apukám, aki nagyon béketűrő és a légynek sem tudna ártani egyszer felpofozott, mert a rakás diafilmből ezredszerre a Rózsa és Ibolyát akartam vele elmeséltetni. Nagymamámnak pedig sok ősz hajszálat ajándékoztam azzal, hogy vég nélkül tudtam nézni a Nils Holgersont. Szóval ebből kiindulva a gyerekek nagyon nagyon lassan unnak meg dolgokat:o))) Kitartás!!!
2011. dec. 8. 15:22
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Szia

Kisfiam jövőhéten lesz 2 éves,és egész nap ezt nézné.Nagyon szereti.Még a nagy kedvence a mickey egér játszótere.

Lányom 5 éves ő már a minimaxot szereti nézi,remélem hamarosan leszokik a duck tv-ről,mert elég szörnyű egész nap hallgatnia hulululut és az iá-iáót.

2011. dec. 8. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Hála az égnek nekünk nincs Duck tv-nk, viszont apósoméknál van, ott mivel nem kell egész nap azt nézni megengedem, viszont a 7-8-9 éves uncsi tesók is imádják még nézni. Arra szeretnek este elaludni is. AMikor ott alszunk én is kaparom a falat, a fel nem ismerhető állatokról, az úszó majmoktól és repülő halaktól. Mert ilyenek is voltak benne mikor láttam.

A fiam a Kisvakonddal van amúgy így, ő is órákon keresztül tudja nézni, nekem meg feláll a hátamon a szőr tőle, kicsinek se szerettem és most se a kedvencem, de ha ő ezt szereti leülök vele megnézni.

Mondjuk nekem pozitívum, hogy DVD-n van meg, így nem tudja saját magának bekapcsolni és ezért

2011. dec. 8. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
bocsi véletlenül elküldtem. a vége az lett volna, hogy ezért nem is nézi egész nap:D
2011. dec. 8. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem értesz avval egyet, h azt nézi, akkor miért nem húzod ki a TV-t az elektromos hálózatból? Egyébként se használ a kisgyermekeknek a mozgókép. Nem tudja megélni a fantáziáját, mivel a TV adja ehelyett. Márpedig a kisgyermek a szorongásait, örömeit játék során fejezi ki, éli meg ösztönösen, mely során a fantáziája az eszköze ehhez - ha van rá lehetősége. Ha TV-t néz, olyankor pont nincs rá lehetősége. Aztán aggódik a szülő, vajon miért extrém-feszült a kisgyermeke...
2011. dec. 8. 20:20
 9/14 anonim ***** válasza:
2 évesem csak duck tv-t néz, amint másik mesecsatornára kapcsolok felháborodik.Szóval engem is érdekelnek a válaszok:)
2011. dec. 8. 21:15
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Tudod, sok intelligens család van, ahol nincs TV, de van kisgyermek. Ettől még sok olyan intelligens család is létezik, ahol van tv is, és kisgyermek is.

Egyszóval a főzőcskéző anyuka mellett igenis eljátszogathat a két éves, látható közelségben (mégha cska kettesben is vannak), sőt, így még meghittebb a kapcsolat, beszélgetni is tudnak közben olykor.

Tehát aki így jár el, szerinted, "unintelligens"... A te válaszod viszont intelligens(??)

Egyébként meg mintha a TV valami teljesen hasznos dolog lenne. Sokakat hipnotizál a TV, tudom... Van némi haszna a TV-nek , de kevés, és többet árt, mint használ nagyon meg kell válogatni a TV műsort és nagyobb gyerekek számára használható haszonnal, meg felnőttek számára, de nekik se válogatatlanul...

Mellékesen teszem hozzá: azért önmagában a tv-től retardált senki nem lesz. Mutass rá, kérlek, hol olvastál soraim között ilyet??

2011. dec. 11. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!