Mikor unja meg 1,5 éves kislányom a Duck tv-t?
Édes Jézus...azt hittem csak az enyém nézi:)
Én csak agysejtpusztító tévének hívom!!!!
Remélem nagyon hamar ráun,mert én már kész vagyok tőle...
azt mondtam a férjemnek,ha még valaki kirak kavicsból valamit,szétverem a tv-t...
másfél éves kislány anyukája
Szia
Kisfiam jövőhéten lesz 2 éves,és egész nap ezt nézné.Nagyon szereti.Még a nagy kedvence a mickey egér játszótere.
Lányom 5 éves ő már a minimaxot szereti nézi,remélem hamarosan leszokik a duck tv-ről,mert elég szörnyű egész nap hallgatnia hulululut és az iá-iáót.
Hála az égnek nekünk nincs Duck tv-nk, viszont apósoméknál van, ott mivel nem kell egész nap azt nézni megengedem, viszont a 7-8-9 éves uncsi tesók is imádják még nézni. Arra szeretnek este elaludni is. AMikor ott alszunk én is kaparom a falat, a fel nem ismerhető állatokról, az úszó majmoktól és repülő halaktól. Mert ilyenek is voltak benne mikor láttam.
A fiam a Kisvakonddal van amúgy így, ő is órákon keresztül tudja nézni, nekem meg feláll a hátamon a szőr tőle, kicsinek se szerettem és most se a kedvencem, de ha ő ezt szereti leülök vele megnézni.
Mondjuk nekem pozitívum, hogy DVD-n van meg, így nem tudja saját magának bekapcsolni és ezért
Tudod, sok intelligens család van, ahol nincs TV, de van kisgyermek. Ettől még sok olyan intelligens család is létezik, ahol van tv is, és kisgyermek is.
Egyszóval a főzőcskéző anyuka mellett igenis eljátszogathat a két éves, látható közelségben (mégha cska kettesben is vannak), sőt, így még meghittebb a kapcsolat, beszélgetni is tudnak közben olykor.
Tehát aki így jár el, szerinted, "unintelligens"... A te válaszod viszont intelligens(??)
Egyébként meg mintha a TV valami teljesen hasznos dolog lenne. Sokakat hipnotizál a TV, tudom... Van némi haszna a TV-nek , de kevés, és többet árt, mint használ nagyon meg kell válogatni a TV műsort és nagyobb gyerekek számára használható haszonnal, meg felnőttek számára, de nekik se válogatatlanul...
Mellékesen teszem hozzá: azért önmagában a tv-től retardált senki nem lesz. Mutass rá, kérlek, hol olvastál soraim között ilyet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!