Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet gyerekpórázt kapni?

Hol lehet gyerekpórázt kapni?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elítélne azért, amiért ilyet veszek:

Nem vagyok a híve, de egyedül utazom 17 hónapos örökmozgó kislányommal. Repülővel fogunk utazni, egy hatalmas repülőtéren is egyedül kell majd boldogulnom, hatalmas csomagokkal, és nem biztos, hogy kézben tudom tartani végig a lányomat, lehet, le kell majd raknom egy-egy pillanatra. Erre az esetre "egymáshoz akarom kötözni magunkat", hogy véletlen se tudjon elszaladni.

Vagy van valakinek valami jó tipje, hogyan készüljek fel erre?

2011. dec. 7. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem tud senki elkísérni a reptérre? Amíg intézed a dolgod, vigyázna a leányzóra.
2011. dec. 9. 12:44
 12/12 A kérdező kommentje:
Bocs, nem akarok senkit megsérteni, de ha meg tudnám oldani előre láthatóan, hogy valaki vigyáz a lányomra, amíg én teszem a dolgom, akkor nem gondolkodnék ilyesmin.
2011. dec. 9. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!