Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet gyerekpórázt kapni?

Hol lehet gyerekpórázt kapni?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki elítélne azért, amiért ilyet veszek:

Nem vagyok a híve, de egyedül utazom 17 hónapos örökmozgó kislányommal. Repülővel fogunk utazni, egy hatalmas repülőtéren is egyedül kell majd boldogulnom, hatalmas csomagokkal, és nem biztos, hogy kézben tudom tartani végig a lányomat, lehet, le kell majd raknom egy-egy pillanatra. Erre az esetre "egymáshoz akarom kötözni magunkat", hogy véletlen se tudjon elszaladni.

Vagy van valakinek valami jó tipje, hogyan készüljek fel erre?

2011. dec. 7. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2011. dec. 7. 22:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért nem viszed sport babakocsival? (Alulra még csomagot is betehetsz)

Repülőre is felviheted, az utaskísérő elveszi, kiszálláskor visszaadja, nem kell érte külön fizetni.

2011. dec. 7. 22:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy épp hazafelé tartunk a repülővel. Angliában élek és látogatóban vagyok Magyarországon. Párom előre hazament, mert dolgoznia kell. Mi tovább maradtunk. Nem hoztunk haza babakocsit, nővéremtől kértünk kölcsön erre az időre. Tehát sportkocsi kilőve. Hordozóm van, de szintén otthon. Nem akartam erre szánni már, de lehet, hogy ez lesz. Esetleg kendőt veszek, hogy a hátamra kösszem, de azt se tudom, hogy hol lehet kapni, meg hogy mennyiért.
2011. dec. 7. 22:56
 4/12 A kérdező kommentje:
jó drágák ezek a kendők:S
2011. dec. 7. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, meddig vagy még itt, de vehetsz egyet használtan is, ez Pl. 500 Ft, aztán otthon kidobod, vagy elajándékozod valami szegényháznak.

[link]

Ha kinézel valamit. Elöl van részletes keresés, beírod hány Ft-ot szánsz rá, és kiadja, hogy mik vannak. Ha kell, én leütöm Neked szívesen. :o)

2011. dec. 7. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként a VAterán is lehet gyerekpórázt kapni, egyszer odatévedtem, de drágább mint a kendő, én egy éve talán 6-7000-ért láttam... :S
2011. dec. 7. 23:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csak ajánlani tudom.Nem ítéllek el, én is vettem, mert sajnos a lányom szintén ilyen örökmozgó...de nem merem használni pont az elítélő pillantások miatt:)

Ha gondolod írj privit,megbeszéljük és odaadom a miénket(nekem van kettő is).

2011. dec. 8. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Inkább kösd pórázra,mint elvesszen,vagy elrabolják!

A legdrágább kincsed,és a repülőterek mindig tele vannak!

2011. dec. 8. 09:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondoltam én is.

Körülnézek az angol babaruha duris boltokban is, hátha van ott ilyen, meg minden boltba benézek, ahol esetleg lehet. Hallottam már, hogy az egyik drogériában is árulták, hátha van még ott is.

Egy pillanat is elég, hogy ellopják, én azt nem élném túl.

Remélem nem lesz többet ilyen, hogy egyedül kell mennem. Akik azt mondják, hogy a szülőnek kéne fegyelmeznie a gyerekét, hogy ne szaladjon ki az útra, meg hogy mi is felnőttünk ezek nélkül, azok valószínű szerencsések, hogy nem kerülnek olyan helyzetbe, hogy szükségük legyen rá. Nagy forgalmú út mellett, örökmozgó kisgyerekkel, azt mondom, inkább a póráz, mint hogy utóbb sírjunk. Nem hinném, hogy lelki sérült lesz a gyerek vagy ilyesmi, ha ráteszem a pórázt. Igazából, ha elérhető lenne, csipet is ültetnék a gyerekbe.

Olvastam egy kislányról, akit 4 évesen raboltak el-azóta már 7-8 éves-, ha lenne benne csip, már rég az anyukájával lehetne.

Az én időmben még nem volt ennyi gyerekrablás, nem volt ekkora forgalom az utakon, nem ilyen rohanó világban éltünk.

Remélem találok ma ilyen pórázt, de ha még mei-tai-hoz hasonló hordozót is találok elérhető áron, azt is veszek, és azt fogom használni, amelyik éppen abban a helyzetben szükséges.

Köszönöm a megértéseteket.

2011. dec. 8. 09:38
 10/12 A kérdező kommentje:
lejártam a lábamat, de csak a tescoba találtam, és ott is közel 4000ft, így egyelőre nem vettem meg.
2011. dec. 8. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!