Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondjak erre a kérdésre 3...

Mit mondjak erre a kérdésre 3 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Ma reggel az oviba ment arról beszélgettünk, hogy jön a Télapó. Kérdezte hol lakik, mire mondtam hogy a Lappföldön. A következő kérdése: És a Jézuska hol lakik? Na hol lakik? Fogalmam sincs. Mondtam neki, hogy nem tudom, megkérdezzük majd apától. Délután elfelejtette, de tuti visszatér még erre a kérdésre. Mit mondjak neki?
2011. dec. 5. 21:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már tudod is a választ!
2011. dec. 5. 22:07
 12/15 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 5. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én annak ellenére hogy nem vagyunk vallásos család, úgy nőttem fel hogy a menyországaban, az angyalokkal.A fiamnak is ezt adom tovább.

Ha megkérdezi hol a mennyország, akkor hát a felhők fölött.

És miután számítok arra hogy a válaszra is kérdés jön, hogy na de miért nem látjuk olyankor sem amikor nincs felhő az égen, akkor jön az hogy a felhőkkel elmentek megnézni a föld többi kisgyerekét is hogy jól viselkednek-e.

Magamba már megírtam az egész kérdezz-felelek menetet, mert még nem beszél. :)

2011. dec. 6. 08:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Az égben lakik,és karácsonykor jön és hozza az ajándékot...Nálunk ez a story.

A karácsonyfát már tavaj is együtt díszítettük fel a 3 éves lányommal.

Aztán apával elmentek sétálni adíg a fa alá tettem az ajándékokat. :D

2011. dec. 6. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nálunk is felmerült a mjdnem 4 évesnél, és én is azt mondtam, hogy fent az égben. Erre megkérdezte, hogy ott, ahol a papa van? Hát nem tudtam neki válaszolni, mert majdnem sírtam.
2011. dec. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!