Amoxicillin -b szirupot hogy adjak be a 2,5 éves kisfiamnak? Nem hajlandó bevenni. Üdítőbe. Vízbe bele lehet e tenni?
Szia! Én úgy próbálta, hogy felszívtam fecskendőbe és hát bespricceltem a torkába. Először azért próbáld meg rábeszélni, hogy ez most milyen érdekes lesz, hogy fecskendőbe van és esetleg valahogy viccesen próbáld meg rábeszélni, hogy ő próbálja meg magának, vagy Te próbáld meg neki. Hát ha nem megy sehogy akkor marad a lefogós módszer. Orrát be kell fogni, akkor kinyitja a száját és lehetőleg próbáljátok hanyatt fektetni, hogy ha bespricceled, akkor lecsússzon egyből a torkán, de közben az orrát már engedd el, hogy tudjon levegőt venni.
Tudom, hogy drasztikusnak hangzik, de pillanatok alatt túl lehet lenni rajta és muszáj hogy a gyógyszert megegye valahogy és nyugi nem fog megfulladni.
Nem szoktam szadizni a gyerekemet, de vannak muszály helyzetek mégha sajnálod is lefogni, hogy bevegye a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!