3 éves kisfiamnak fehér a nyelve hátsó része. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Véletlenül vettem észre,nyalta a nyalókát. Fehér lepedékes a nyelve. Egy sulyos megfázásn,és kötöhártyagyulladáson vagyunk tul ugyhogy az utobbi idöben csak az orvost jártuk,igy nem akarok vele megint szaladni,azért irtam ide.Szerintetek mi lehet?2011. nov. 17. 18:06
1/4 anonim válasza:
szerintem kiszáradás jele, illetve annak hogy nem fogyasztott/fogyaszt elég folyadékot, ételt és nem marad meg benne az ásványi anyag.
Itasd sokat valami jó minőségű ásványvízzel, amiben sok az ásványi anyag, kapjon mézet mellé,vagy eleve cukros italt (teát, gyümölcslevet, szörpöt) mert a cukor nélkül átfolyik rajta minden.
És el fog múlni.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy így másoltam be, de rohannom kell! Jobbulást! :)
3/4 anonim válasza:
Gondolom kapott akkor valamilyen gyógyszert, antibiotikumot. A lányom is így reagálja le a gyógyszereket...az orvos szájfertőzést mondott, mint a pici babáknál. Borax glicerinnel kezeljük. (mire mi rájöttünk, hogy ez a megoldás, addigra szegénynek a feneke is kipöttyösödött)
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap már nem jártam itt de jól van akkor,mert erre pont mindkettöre gondoltam én is,pont ezeket tettem. Rögtön inni atam neki,és kitöröltem glicerinnel a száját. Amugy jol van hál istennek,ha nem nyujtja ki kicsinyelvét nyalni a nyalókát,észre sem veszem....köszönöm a válaszokat. :-)
2011. nov. 18. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!