Mit mondjak erre a kérdésre 3 éves kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Ma reggel az oviba ment arról beszélgettünk, hogy jön a Télapó. Kérdezte hol lakik, mire mondtam hogy a Lappföldön. A következő kérdése: És a Jézuska hol lakik? Na hol lakik? Fogalmam sincs. Mondtam neki, hogy nem tudom, megkérdezzük majd apától. Délután elfelejtette, de tuti visszatér még erre a kérdésre. Mit mondjak neki?2011. dec. 5. 21:29
1/15 anonim válasza:
Fent az égben,és ilyenkor karácsonykor lejön és ajándékot hoz a jó embereknek gyerekeknek...Én valami ilyesmit mondanék..:-)
2/15 anonim válasza:
Ez attól függ, Te hiszel-e Jézusban, vagy sem.
4/15 anonim válasza:
Jézuska fent lakik az égbe az angyalokkal akik segítenek neki karácsonykor :)
5/15 A kérdező kommentje:
Hát ez a nagy kérdés, mert mi nem vagyunk vallásosak. Hogy hiszek-e? Hát nem is tudom. Egyre kevésbé.
2011. dec. 5. 21:45
6/15 anonim válasza:
sztem a legszebb válasz az: A szívedben.
Ha "érdekli" a vallás, ez elindítja a válaszok megkeresésében.
7/15 anonim válasza:
Akkor kitől hall a Jézuskáról? Én megkérdezném az óvónénit, hogy konkrétan mit mondanak a gyerekeknek, és aszerint adnám hozzá a saját álláspontomat. A gyerek (ebben is) azt fogja gondolni hitelesnek, amit Te mondasz neki (meg apa persze).
8/15 A kérdező kommentje:
Jézuskáról a nagyszülőktől hallott, és a többi kicsitől az oviban.
Őt konkrétan az érdekli, hogy hol lakik. Nekem is az tetszik, hogy a szívünkben, de Ő ezt még nem érti.
2011. dec. 5. 21:57
9/15 anonim válasza:
Attól függetlenül hogy nem vagytok vallásosak,szerintem meg kell hagyni a gyereknek az "illúziót,a csodát"!
A legtöbb szülő azt mondja a gyerekének amiket már írtak. Eléggé romboló lehet neki,ha te mást mondasz,főleg ha a kortársai is a "mennyországos sztorit" tudják!
Később úgy is rájön hogy nem igaz,akár csak a mikulás!
10/15 A kérdező kommentje:
Én is szeretném neki meghagyni a csodát, mert én is így nőttem fel, és nagyon szép emlék.
2011. dec. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!