Milyen levelet írjon a Télapó a kisfiamnak? (csak így engedte kiírni a kérdést)
Arra gondoltam, hogy az ajándékok mellé a Télapó hoz egy levelet is a kisfiamnak, amiben leírja, hogy legközelebb nem lesz ajándék ha nem fogad szót és felesel.
Van valakinek valami jópofa ötlete a megfogalmazásra?
Szerintem a levelet előbb is megkaphatja, hisz ha az ajándékok mellé teszed, akkor tojni fog a levélre, akkor az ajándék fogja érdekelni. Nálunk már a hét elején megjött a levél, zörgést hallottunk az ablakból, és lám ott volt a párkányon a levél, de a Télapó olyan gyors volt, hiába néztünk ki az ablakon, már nem láttuk sajnos.
Mindenképpen dicsérje elsősorban a kisfiadat a Télapó, és csak másodsorban "fenyegesse" hogy nem jön. Írja le, hogy milyen jó dolgokat csinált a fiad (pl amit mostanában csinált, hogy emlékezzen rá a fiad is, mondjuk szépen ette tegnap a rántott húst, vagy ilyesmi), és utána írja, hogy de azt is láttam ám, hogy nem fogadtál szót, nahát nahát, ezt nem szabad, ha sok ilyen lesz, ajándék is kevesebb lesz....
Szóval én szoktam fenyegetni a lányomat, hogy nem fog jönni a Télapó, ha rosszalkodik, de azért ilyet nem írnék le a Télapó nevében :)
és csak másodsorban "fenyegesse" hogy nem jön
== úgy értem, nem hoz ajándékot...
Miért késtetek le?
Előbb jöjjön a levél, utána az ajándék.
Holnap délelőtt jön a Télapó az oviba.
Az milyen, ha reggel itthon megjön a levél? Lesz ideje gondolkodni? 3 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!