Mitől van az, hogy kisfiam a nyugtató hatású szerektől felpörög és kezelhetetlenné válik?
4 éves, és elég nehéz természetű gyerek.Időnként szokott csúnyán beszélni, de ez csak pár napig vicces neki, azután abbahagyja.Ha újabb csúnya szót tanul vagy hall valahol, akkor néhány napig használja.
Mivel nagyon izgága, nyugtalan gyerek, az egyik természetgyógyász ismerősöm javaslatára adtam neki citromfű teát, napi 1 pohárral ivott, de a 6.-ik napon abbahagytuk, mert nem bírtunk vele, elviselhetetlen volt:(
Aztán nemrég volt mandulaműtétje, ahol teljesen kifordult önmagából a nyugtató hatására.Nem tudom mi okozhatja ezt nála.
Bár szakember még nem látta, de erős a gyanúm, hogy hiperaktív, mert állandó mozgásban van, folyton beszél, soha nem fogad szót, borzasztóan nehéz nevelni.
Esetleg a fordítottja nem igaz?Hogy amitől az átlagember felpörög( pl. koffein) az rá nyugtatólag hatna?Mert esküszöm adnék neki a reggeli kávémból, mert már teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!